nlc.hu
Sztárok

Fekete Pákó pálinkát ivott a Szputnyikra

Fekete Pákó pálinkát ivott a Szputnyikra, nem lett jó vége

Fekete Pákó sajátos, egyben veszélyes módszerrel próbált tenni a rosszullét ellen.

Fekete Pákó hosszú idő után törte meg a csendet, új videoklippel jelentkezett, amit múlt héten az RTL Reggeliben mutatott meg a közönségnek. Ezen kívül azt is elárulta, hogy egy ideje újra szerelmes, méghozzá egy általános iskolai tanítónő rabolta el a szívét. Kiderült továbbá, hogy megkapta az első oltást, amit ő csak Spucinak nevezett. Nagyon rosszul volt utána, ezért úgy döntött, legurít egy pálinkát, hátha jobban érzi majd magát – árulta el az Ébredj velünk! című műsorban. 

„Azt mondta nekem az orvos, hogy kutya bajom nem lesz. Hazamentem, rám jött a gyengeség, lázam volt, minden bajom volt, még aznap. (…) Bárcsak az orvost hívtam volna, de nem. Bementem a konyhába, ráhúztam a pálinkára. Teljesen kiütöttem magam, alig bírtam eljutni a WC-ig. Kijött belőlem minden” – mondta Pákó. Ábel Anita nem tudott megszólalni a nevetéstől, míg Holdampf Linda csak annyit mondott:

„Hát, az nem jó…” 

Legfrissebb sztárhíreink: 

fekete pákó

Fekete Pákó (Fotó: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top