nlc.hu
Sztárok
Májusi születésnapos magyar sztárok

6 magyar sztár, akik májusban látták meg a napvilágot

A következő hét magyar hírességben egy dolog biztosan közös: mindegyikük májusban született.

Gregor Bernadett nyitotta meg a sort májusban, aki mindjárt a hónap első napján látta meg a napvilágot. Az örök fiatal, Jászai-Mari díjas, épp stílust váltó színésznő idén a 49. születésnapját ünnepelte. 

Májusi születésnaposok

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Geszti Péter

Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar énekes, dalszövegíró, reklámszakember, producer, szinkronszínész és előadóművész május 9-én ünnepli 57. születésnapját.

Májusi születésnaposok

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Én sosem a hiányra koncentrálok, mindig pozitív dimenziókban gondolkodom. Arra, ami még lehet, és nem arra, ami kvázi kimaradt… Szerintem a legfontosabb kérdés az ember életében az, hogy rá tudunk-e lelni arra, amik lehetünk” – mondta egy korábbi interjújában Geszti Péter. 

Lilu

Lilut, akik most a Cápák közt című műsor vezetőjeként láthatunk május 20-án látta meg a napvilágot, immár 45 évvel ezelőtt, akinek az életében minden kerek.

Májusi születésnaposok

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

„Megtanultam kezelni és szeretni a bőrömet, és 44 évesen is elégedetten nézek a tükörbe. (…) Kikísérleteztem, hogy mi az, ami jó a bőrömnek, mikor milyen terméket kell használnom ahhoz, hogy friss és egészséges legyen az arcom” – vallotta be Lilu korábban a Best magazinnak.

Miller Dávid

Miller Dávid május 5-én ünnepelte a 26. születésnapját. Fiatal kora ellenére számos műsorban, produkcióban láthattuk már, legújabb, kihívást jelentő feladata pedig nem más lesz, mint a 10. X-Faktor műsorvezetői státusza.

Istenes Bence

Istenes Bence mindennapjait, családi életét évek óta nyomon követhetjük. A május 12-én 34. életévét betöltő műsorvezető életében ismét új szakasz kezdődik, hiszen párja, Csobot Adél lesz az X-Faktor 10. évadának női mentora.

Májusi születésnaposok

Fotó: Sajtóklub/smagpix

Hazaköltöztünk Magyarországra, és most itthon leszünk. Bencével minden apró dolgot megbeszélünk, így természetesen azt is átrágtuk együtt, amikor ez a felkérés megérkezett. (…) Most, amikor az X-Faktor miatt nekem lesz több elfoglaltságom, Bence lesz a legnagyobb támogató erőm” – árulta el a BEST magazinnak adott interjúban Csobot Adél.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka május 3-án lett 32 éves.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő teljes erőbedobással készül az olimpiára, akinek nemrég egyébként edzéstervét ellopták.  

Olvass sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: smagpix/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top