nlc.hu
Sztárok

Fontos üzenet virított Jill Biden kabátján

Kabátján üzent az amerikai first lady, feliratával szólt be Melania Trumpnak Jill Biden

Egyesek szerint Jill Biden strasszos blézerfelirata fricska volt az elődjének, Melania Trumpnak.

Boris Johnson feleségének piros ruhája feltűnőbb volt, de mégis mindenki Jill Biden viseletéről beszélt azok után, hogy az amerikai pár megérkezett a G7-csúcsra Angliába. Strasszokból kirakott LOVE, azaz szeretet szó díszítette ugyanis az amerikai first lady kosztümkabátját – számolt be az RTL Híradó.

Jill Biden

Az amerikai elnöki pár is részt vesz a G7-csúcson – Fotó: MTI/AP/Pool/Phil Noble

Újságírói kérdésre Jill Biden elmondta, mit is jelent a hátán lévő felirat. „Azt, hogy szeretetet hozunk Amerikából. Ez egy globális konferencia, próbálunk egységet teremteni a Földön. Szerintem most ez nagyon fontos, ez hozhat reményt a járvány után” – magyarázta a first lady.

Jill Biden

Jill Biden ominózus blézere – Forrás: RTL Híradó – videó

Jill Biden

Így üzent Jill Biden – Forrás: RTL Híradó – videó

Van olyan elemző, aki szerint ez fricska volt Jill Bidentől, aki így állította szembe magát a korábbi elnökné botrányos feliratú ruhájával. Melania Trump ugyanis 2018. nyarán menekült gyerekekhez utazott egy katonazöld kabátban, amelynek hátulján az „Engem tényleg nem érdekel. Hát téged?” felirat virított fehér betűkkel. A szöveg akkor óriási felháborodást váltott ki.

Kiemelt kép: MTI/AP/Pool/Phil Noble

Olvass még az elnöki párról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top