nlc.hu
Sztárok

Gyerekkérdés ismert nőknél

Miért nem jön a gyerek? Ismert nők mondták el, mit kezdenek a tolakodó kérdéssel

Miért nem jön a gyerek? Mit kezdenek ismert nők a nekik szegezett tolakodó kérdéssel? Ki hogyan kezeli a nőket érő társadalmi nyomást?

Sári Évi, Molnár Anikó és Csősz Bogi is időről időre megkapja a jószándékúnak tűnő, mégis tapintatlan kérdést. Most a Fókusznak meséltek arról, mit gondolnak a kérdésről.

„Megkapom ezt már rendszeresen, miért nem vagyok már férjnél, biztos nem vagyok normális. Miért nincs már gyerekem? Tuti, hogy a karrierem miatt….mondom a tényeket: 43 éves vagyok, és még nincs gyerekem, ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz….én soha nem voltam az a típusú lány, aki azon gondolkodott, hogy majd egy kisfiam lesz és egy kislányom, és így fogják hívni…mindig azt mondtam, majd egyszer biztosan lesz” – mondta Sári Évi, aki külön kiemelte, kívülállóként senki sem tudhatja biztosan, mi áll annak hátterében, ha valakinek nincs gyermeke.

Celebek és a gyerekvállalás

Sári Évi sokszor megkapja a kérdést (Fotó: Fülöp Dániel/smagpix)

„Ha megkérdezik tőlem, ma ugyanúgy nem tudom rá a választ, mint ahogy 10 évvel ezelőtt nem tudtam….én azt gondolom, hogy engedjük meg a nőknek, hogy döntsenek, és érezzék azt, amit éreznek, nem kell beleszólni” – mondta Csősz Boglárka.

Celebek és a gyerekvállalás

Csősz Boglárka köszöni szépen, de jól érzi magát a bőrében úgy, ahogy van. (Fotó: Sajtószoba)

Molnár Anikóban sosem ébredt anyai ösztön, és ezt a környezet is elfogadja, még senki sem vágta a fejéhez, hogy mikor lesz gyereke.

„Itt vagyok 45 évesen, és még mindig nem jött az az érzés, hogy nekem gyerek kell. Valamiért ez nem alakult ki nálam…” – mondta Molnár Anikó.

Celebek és a gyerekvállalás

Molnár Anikó családja elfogadja a döntését. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

A teljes interjút itt megnézhetitek:

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

( Fülöp Dániel/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top