nlc.hu
Sztárok

Oczella Eszter és Krisztina a Totemben

Oczella Eszter és Oczella Krisztina párosa érdekesnek ígérkezik a Totemben: ,,Tartottam tőle, hogy külön csapatba kerülünk”

Oczella Eszter és Krisztina egyszerre szerepelnek a Totemben: többek között arról is kérdeztük őket, hogy milyenek voltak az előzetes számításaik és milyenek az utólagos tapasztalatok.

A mai napon elstartol a Totem, amelyben két, sztárokból álló csapat méri össze a tudását. A műsor egyik érdekessége, hogy egy testvérpár, Oczella Eszter és Krisztina is szerepel majd benne: végül egy csapatba kerültek, de hogy ez nehezíti, vagy könnyíti a játékukat, arról egy páros interjúban meséltek az nlc-nek.

Mi az előnye és mi a hátránya, hogy testvérekként vágtatok bele a Totembe?

Oczella Eszter: Az előnye egyértelműen az, hogy volt mellettem egy olyan ember a játékban, akivel már meglévő kötelék van közöttünk. Ismerjük egymást, egymás erősségeit és gyengeségeit. Nagyon nagy előny volt, hogy a döntéshozatalnál, kulcshelyzetekben tudtunk egymásra támaszkodni. A hátrány, illetve a félelmünk kezdetektől fogva az volt, hogy tartottunk attól, az egyéni szakasz miként alakul majd, ha esetleg mindketten odáig jutunk.

Oczella Kriszti: Szerintem sokkal inkább előnyei voltak ennek a szituációnak.. Amikor nem tudtuk, hogy mibe vágunk bele, már akkor is örültem, hogy lesz egy támaszom egy ilyen nem mindennapi kaland során. Pláne, mivel a  magánéletben kevésbé vagyok nagy társasági figura, idegen volt számomra, hogy ismeretlenekkel kell összeköltöznünk. Úgy ismerjük egymást, mint a saját tenyerünket, ennek a játék során is vannak pozitív hozadékai. Az viszont nagy félelmem volt, hogy akár Eszterrel kényszerülhetek majd párbajra

A Totem Szarvas csapata: Szőke Zoltán, Baronits Gábor, Oczella Eszter, Hamvai PG, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka és Leo

A Totem Szarvas csapata: Szőke Zoltán, Baronits Gábor, Oczella Eszter, Hamvai PG, Oczella Krisztina, Csősz Boglárka és Leo (Fotó: dfp)

Akár külön csapatban is versenyeztetek volna?

E: Szerintem igen. Az elején nem tudtuk, hogyan alakulnak a csapatok, de annak is meglett volna a maga izgalma, ha szétválasztanak minket. Bár valószínűleg nehezebb lett volna.

K: Tartottam tőle. Átfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha egymás ellen, két külön csapatban kellene volna versenyeznünk. Lehet, hogy bevállaltuk volna, de nem örültem volna neki.

Féltetek esetleg attól, hogy a jó testvéri viszony rovására mehet a műsor?

E: Az elején is úgy gondoltam, hogy ez csak erősítheti a kapcsolatunkat. Bár a vállalkozásunk is közös, a magánéletben mégsem voltunk együtt soha sülve-főve, a műsor viszont nagyon közel hozott minket egymáshoz. Egy külön burkot növesztettünk magunk köré a forgatás alatt, emellett egy reality során rengeteg mindent ismer meg az ember magáról, illetve a testvéréről is. Szerintem a nézők számára is érdekes lesz egy testvérpár kapcsolatának alakulását ily módon végigkövetni. A forgatás során minden beszűkült, elveszítettük az időérzékünket, így egy-egy napot is sokkal intenzíveben éltünk meg, mint a való életben.

K: Én abszolút nem. Vannak konfliktushelyzeteink, nézetkülönbségeink a közös munka terén, de az élet egyéb területein, felnőtt fejjel már nincsenek közöttünk ellentétek.

Nagy közöttetek az összhang, közös vállalkozásotok is van, de volt valaha olyan helyzet, amikor rivalizáltatok?

E: Rivalizálás sosem volt, mindig nagyon támogattuk egymást. A közös vállalkozásunknál kezdetben voltak nehezebb hónapok, de ezeket sikerült orvosolnunk, és mára a munka terén is összecsiszolódtunk.

K: Kicsi közöttünk a korkülönbség és a külsőnk is hasonló, de mindenbe együtt kezdtünk bele, így nem volt olyan, amit kvázi irigyeltünk volna egymástól.

Külsőre nagyon hasonlóak vagytok: ez előnyt vagy hátrányt jelent a mindennapokban? 

E: Elég hamar ráeszmél mindenki, aki kicsit is közelebb kerül hozzánk, a külső-belső különbségeinkre, így nem igazán volt erre példa. Közös modell munkák során viszont gyakran építettek a hasonló vonásainkra.

K: Munka terén mondhatni, hogy ez előny volt, mert szükség esetén akár helyettesíteni is tudtuk egymást. Sok közös projektünk is volt, ami szintén előny. Gyakran keverik a nevünket, de minél jobban ismer minket valaki, annál különbözőbbnek tart minket.

oczella eszter kriszti

Oczella Eszter és Kriszti (Fotó: TV2)

Mi a legikonikusabb közös, tesós emléketek?

E: A Totem! A játék során tényleg olyan maradandó élményekkel, és katartikus pillanatokkal gazdagodtunk, amikre örökre emlékezni fogunk. Komoly fejlődésen mentünk át, amiért örökre hálás leszek.

K: A játék során sok meghatározó pillanatunk volt, sok pozitív dolgot felfedeztem a testvéri kapcsolatunkban, a magánéletünkben viszont gyakorlatilag mindig részei voltunk egymás mindennapjainak, így nem tudnék kiemelni egyetlen történést.

Olvass még a Totem szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top