nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea könyve a toplista élén

Várkonyi Andrea óriási örömhírről számolt be: „Álmomban sem gondoltam”

Nagy bejelentést tett az egykori műsorvezető a hamarosan megjelenő könyvével kapcsolatban.

Várkonyi Andrea október 13-án jelentette be, hogy könyvet írt, ihletet pedig a pszichológiai rendeléseiből merített. A kötet november 16-án jelenik meg, a bejelentést követően az előjegyzési sikerlistán fokozatosan előrébb került: a Top10-ből napok alatt a Top3-ba jutott be. Mostanra pedig már vezeti a Bookline előjegyzési toplistáját. Erről az örömhírről a közösségi oldalán számolt be a nemrég Mészáros Lőrinccel összeházasodó Várkonyi Andrea.

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea könyve már a megjelenés előtt a sikerlista élén (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Amikor elkezdtem megírni a könyvemet, abban biztos voltam, hogy a téma fontos és sokaknak lehet majd kapaszkodó, de azt álmomban sem gondoltam, hogy már a megjelenés előtt az első helyre kerül a Bookline sikerlistáján. Köszönöm! #jogodvanjóllenni” – posztolta a több vállalkozást is működtető üzletasszony.

A pszichológiai témájú könyvéről – amelyet dr. Várkonyi Andrea néven publikált – korábban a következőket mondta el: „’És ezt lehet?’ Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni.

bookline

Nagy az érdeklődés Várkonyi Andrea hamarosan megjelenő könyve iránt (Forrás: Bookline)

Olvass még Várkonyi Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top