nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika a koncertezésről és a kovidról

Zoltán Erika: “Butaság hosszú távra tervezni”

Az énekesnő most hátradőlhet, de reméli, hogy farsang tájékán újra beindul a pörgés. Azt is elmondta, hogyan védekezik a családja a koronavírus ellen.

Zoltán Erika szilveszter estéi és eleve a decemberi hónapok eseménydúsan teltek az utóbbi 30 évben, ilyenkor általában egymást érik a fellépések. Így volt ez 2021-ben, mikor is az énekesnő Egerben búcsúztatta az óévet.

Zoltán Erika koncertje az egri Dobó téren az óév utolsó napján, 2021. december 31-én. / Fotó: MTI/Komka Péter

Zoltán Erika koncertje az egri Dobó téren az óév utolsó napján, 2021. december 31-én. / Fotó: MTI/Komka Péter

A Borsnak arról mesélt az 59 éves Zoltán Erika, hogy már többször töltötte turnébuszban a szilvesztert. “Többször volt már olyan, hogy az autóban ért minket az új év, olyankor mindig megállunk egy pár percre. De suhanunk is tovább, a következő helyszínre. Ennek a pörgős estének viszont van egy varázsa: Minden városban, amin keresztülmegyünk, láthatjuk a tűzijátékot!” – magyarázta a lapnak.

Hozzátette, hogy a pörgős december után kényszerpihenős időszak következik, azt is elmondta, hogy bízik benne, hogy a farsangi szezonnal azonban megint nyüzsgés lesz. “Butaság lenne hosszútávra előre tervezni. Főleg ebben a helyzetben. Csak szépen sorjában, egy hétre előre tudok tervezni. Most minden egy nagy kérdőjel számomra. Minket szerencsére eddig elkerült a vírus, de karban kell tartani a szervezetet. Vitamin, vitamin, vitamin! Ez a jelszó nálunk!” – zárta le mondandóját Zoltán Erika.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top