nlc.hu
Sztárok

Barátját és kollégáját gyászolja Till Attila

Gyászol Till Attila: „Elment tegnap egy csodálatos ember”

Breckl Jánosról rengeteg kolléga emlékezett meg.

Hatvanhárom éves korában meghalt Breckl János jelmeztervező, aki olyan filmekben dolgozott, mint a Post Mortem, a Viszkis, a Swing, a Made in Hungária, a Kontroll, a Meseautó vagy a Sátántangó, de tévésorozatok jelmezeit is köszönhettük neki, így például az Aranyélet, a Tóth János vagy a Patika ruháit. Breckl Jánost rengeteg kollégája gyászolja, köztük Till Attila is.

„Elment tegnap egy csodálatos ember, Breckl Jani, az egyik legnagyobb filmes ruhás. Nagyjából egy korszak szűnik meg lassan, nagyon fájdalmas érzés. Jani hihetetlen finoman volt jelen munkában, buliban, olyan jó volt vele beszélgetni!!! Thuróczy Szabival egy önerőből készülő filmhez kértük még 2 hónapja a segítségét, és persze, Jani segített volna ruhával meg amivel csak tud, mint ahogy segített mindenkinek. Janikám, nagy szeretettel ölelünk, jó utat! Csók” – írta Till Attila az Instagram-odalán.

Till Attila

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top