nlc.hu
Sztárok

Marics Peti megsérült a Sztárban Sztárban

Sztárban sztár: lesérült Marics Peti, egy fellépést is le kellett mondania

A balesete miatt egy fellépést is le kellett mondania.

Múlt hét vasárnap kezdődött el a TV2 Sztárban sztár című műsorának 8. évada. A széria egyik versenyzője Marics Peti, aki már rögtön az első adásban tarolt, produkciójával lenyűgözte mind a nézőket, mind a zsűritagokat, elnyerve az első helyet. A Valmar énekese 100 ezres követőtáborától rengeteg támogatást és kedves szót kap.

Ez most főként a soproniakhoz szól, ma mentünk volna fellépni az egyetemi napokra, de sajnos le kellett, hogy mondjuk, mert vasárnap, amikor a Sztárban sztárban leugrottam ott a lépcsőről, volt vagy 4-5 fok, valószínűleg sz*rul érkeztem. Másnap estére ráállni se tudtam konkrétan a jobb lábamra, és azóta is nagyon szar a szitu, holnap reggel megyünk is kórházba megnézetni” – mesélte egy napig elérhető Instagram-sztorijában az előadó.

Azóta egy újabb posztban tudatta követőivel, hogy szerencsére szalagszakadás nem történt, így remélhetőleg csak pihennie kell és hamar felépül.

Marics Peti, sztárban sztár

Marics Peti nyerte a Sztárban sztár első adását (Fotó: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top