nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Liliána az elmúlt hetekről írt

Szilágyi Liliána az utóbbi hetekben tudatosan volt csendben

Szeretne majd másoknak is támaszt nyújtani.

Szilágyi Liliána még decemberben beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy az édesapja számos módon bántalmazta. Azóta reagált a vádakra Szilágyi Zoltán, és megszólalt a témában Liliána húga, Szilágyi Gerda is.

Némi csend után, most Liliána újra jelentkezett a közösségi médiában, azt írja, hogy tudatosan teltek kommunikáció nélkül az elmúlt hetek.

szilágyi liliána

Szilágyi Liliána (Fotó: Instagram)

„Szeretném az elmúlt hetekben elkezdett dolgaimat folytatni, tanulni, tájékozódni, képezni magam, hogy a megfelelő ismereteket elsajátítva tudjak segíteni majd másoknak is, akik hasonló nehézségeken mentek keresztül, hogy ne csak önmagamat tudjam képviselni, hanem esetleg azokat is, akiknek egyelőre még nincs hangja. Ez egy hatalmas felelősség, igyekszem megtenni mindent azért, hogy igazi, valós segítség lehessek, mindig is ez volt a célom. Az elmúlt időszak mindemellett a sportról szólt, elkezdtem újra az úszást és Győrbe költöztünk. Vannak céljaim a medencében is, erről, a terveimről, a gyógyulásom átélt tapasztalatairól és sok minden másról is igyekszem megosztani majd információkat veletek és bízom abban, hogy ez megfelelő motivációt, netán támaszt is tud majd nyújtani nektek” – írja az úszónő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top