nlc.hu
Sztárok

Itt zajlott Kovács Ákos és felesége első randevúja

Kovács Ákos a feleségével való első randijáról sztorizott

Magánéleti titkokat árult el az énekes.

Ünnepi gálaműsorral nyílt meg újra a Magyar Állami Operaház szombat este. Az Andrássy úti Ybl palota 4,5 évig volt zárva felújítás miatt – számolt be a Tények. Mint a riportban is látható, az ünnepségen több híresség is feltűnt, többek között Győrfi Pál és felesége, Salgó Adrienn, Merkely Béla, a SOTE rektora, valamint Kovács Ákos Kossuth-díjas énekes, dalszerző is. 

Kovács Ákos

Kovács Ákos a 2021-es koncertjén az Arénában – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ákos elárulta a Tények kamerái előtt, hogy legtöbbször a feleségével jár operaelőadásokra, az épülethez pedig számos emlék köti. “Itt ismertem meg a feleségemet. Az első komoly randevúnk 1988. november 28-án éppen itt volt egy Brahms-koncerten” – mesélte az 53 éves dalszerző, zenész.

Ákos

Ákos szmokingban az Operaház ünnepi gálaműsorán – Forrás: TV2 / Tények – videó

Kovács Ákos pár éve több dolgot is megosztott a feleségéről és a gyerekeiről is, pedig féltve őrzi a magánéletét. “A feleségem, Kriszta rendkívül toleráns, ő amolyan rockfeleség” – mesélte akkor. Elmondása szerint a párja már megtanulta a több mint 20 év alatt, mióta együtt vannak – ugyan rengeteg konfliktus árán -, hogy egyszerűen vannak olyan időszakok, amikor nem tud vele számolni a családja, mivel leköti őt a munkája.

Olvass még Kovács Ákosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top