nlc.hu
Sztárok

Molnár-Fazekas Vivien vallomása

Molnár-Fazekas Vivien a férjéről: „Akkor keressen, ha kész egy normális életre”

Molnár Gusztáv felesége igyekszik újraindítani az életét.

Molnár Gusztáv felesége, Vivien a Borsnak adott interjút, amiben kendőzetlenül mesél arról, mennyire nehéz időszakot él meg.

„Ígéri, hogy jobban lesz, hogy összeszedi magát, holott semennyire nincs kontrollja a dolgok fölött. Az elvonóra azt mondta, hogy az nem neki való, az nem elég jó, ezért jött ki onnan. Most azt mondja, hogy kedden bevonul egy másik helyre. Az talán jó lesz… A helyzet az, hogy nem nekem kell ígérnie, mert én most már vagyok annyira erős, hogy azt mondjam: nagyon szeretem őt, de addig, amíg nem járja végig azt az utat, ami a teljes és hangsúlyozom teljes gyógyuláshoz vezet, hozzám ne jöjjön” – mondta Molnár Gusztáv felesége, aki most csak magára és kisfiára koncentrál.

Molnár Gusztáv felesége, Vivien

Fotó: Sajtóklub

„A fiam egyébként tudja, érezte, hogy Guszti beteg. A gyermek szintjén elmagyaráztuk neki, hogy azért van kórházban, mert beteg. Ő ezt megértette és elfogadta, egyébként már vagy három hónapja nem találkoztak, hozzászokott a Guszti nélküli élethez. Így vagyunk most. Nagyon nehezen viselem a hétköznapokat, igyekszem újraindítani az életemet, próbálom egyre csökkenteni a kommunikációt Gusztávval, tréningezem magam, hogy csak előre nézzek. Ősztől újabb munkákat vállalok majd el, új projektekbe szeretnék belekezdeni, ha lehetőségem van, akár időszakosan külföldön tanítanék, ezek a terveim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top