nlc.hu
Sztárok

Brooklyn Beckhamből séf lett

Brooklyn Beckham egy 480 milliós McLarenből szólt ki, azt állítja, séfként keresi a kenyerét

Így is mondhatjuk, de igazából csak főzős Insta-videókat gyárt.

Brooklyn Beckhamet talán senkinek nem kell bemutatni: David és Victoria Beckham legidősebb fiaként hamar megismerte a világ, jó ideje azonban megáll a saját lábán is. Nemrég egy méregdrága esküvőn vette el Amerika egyik leggazdagabb emberének lányát, most pedig új hobbinak hódol, ami úgy látszik, időközben hivatássá nőtte ki magát. 

A 23 éves Brooklynt a napokban az utcán állította meg Daniel Mac, aki arról híres, hogy eszelősen drága autók tulajdonosaitól kérdezi meg, mivel foglalkoznak, hogy ennyiért tudtak kocsit venni.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Nos, Brooklyn erre a kérdésre azt válaszolta, hogy séf. Ez persze csak féligazság, hiszen attól, hogy nemrég egy főzős videósorozatot indított az Instagram-oldalán, még nem lesz valaki séf. Ezen túl azt ajánlotta a TikTokker követőinek, hogy kövessék az álmaikat és hódoljanak a szenvedélyüknek.

Mondanunk sem kell, hamar felkapták a videót, a kommentelők pedig szétszedték a legidősebb Beckham-fiút, mondván, a szülei és a felesége miatt tudta megvenni a majdnem félmilliárdot érő autót, nem pedig azért, mert séfként keresi a kenyerét.

Brooklyn Beckham

Fotó: Getty Images

  • Két perce még fotós és modell volt. 
  • Persze, a „szüleim híresek, én pedig csak vagyok”.
  • Miből élsz? Megszületettem.

És ezek még csak a nyomdafestéket tűrő hozzászólások…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top