nlc.hu
Sztárok

Fájdalmairól vallott Gáspár Bea

„Erre nincs végleges gyógymód” – a Hal a tortán forgatása után került kórházba Gáspár Bea

Bea folyamatosan halogatja, hogy rendesen kivizsgáltassa magát.

Augusztusban Gáspár Győző Instagram-oldalára töltött fel egy képet, amelyen azt látszik, hogy felesége, Gáspár Bea egy kórházi ágyon fekszik. Mint kiderült, Beát a Péterfyben kezelték, mivel csúnyán beállt a dereka. Később elmondta, kibírhatatlan fájdalmakkal kellett megküzdeni.

Gáspár Bea

Gáspár Bea (Fotó: Instagram)

Arról, hogy azóta hogyan érzi magát, a Borsnak mesélt. 

„A napokban vettem észre, hogy újra fájdogál. Sajnos nem tudtam elmenni MR-vizsgálatra, mert az orvosom beteg lett. Amint meggyógyul, majd én is helyrejövök – kezdte Bea. – Igyekszem vigyázni magamra, nem csinálok megterhelő dolgokat, és nem emelek nehezet, de mindettől függetlenül ugyanúgy élek, mint eddig bármikor. Sajnos a lumbágó egy olyan alattomos betegség, ami bármikor újra előjöhet, erre nincs végleges gyógymód, gerinctornával és masszázzsal csak javítani lehet a helyzeten. Évek óta kell nekem ezzel együtt élnem, de legutóbb olyan szinten jött elő, amire soha nem gondoltam, hogy létezik ilyen fájdalom.”

Győző felesége elárulta, hogy még mindig annyira sok az elfoglaltsága, hogy nem csak a vizsgálatot, de nagyon sok minden mást is halogat most az életében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top