nlc.hu
Sztárok
Berki Mazsi hónalj botoxon járt

Berki Mazsi hónaljbotoxon járt

Az Instagram-oldalán osztotta meg a tapasztalatait.

A Dancing with the Stars celebtáncosa egy fontos témára hívta fel a figyelmet, és egy praktikus megoldást is megosztott a követőivel. Berki Mazsi ugyanis hónaljbotoxon járt, aminek – a leírás szerint – több pozitív hatása van.

Berki Mazsi és táncpartnere

Fotó: TV2

„Hónaljbotoxon jártam… nagyon régóta gondolkodom már, hogy elmenjek-e erre a kezelésre és úgy éreztem, itt az ideje… többek számára egy igencsak kínos téma lehet, számomra is az volt és nem szégyellek erről mesélni Nektek. Közszereplőként fontosnak tartom, hogy ne mindig csak a kellemes, jó témákról beszéljünk Nektek, hanem bizony olyan dolgokról is meséljünk ami kellemetlen lehet, de másokat is érinthet. Ilyen az izzadás” – írta Mazsi, majd kiemelte, hogy nem a kellemetlen szagok miatt vett részt a kezelésen. 

Sokan azt gondolják, ez nem egészséges, de számomra ez egy olyan zavaró tényező volt, ami ellen szerettem volna tenni valamit… nem, nem mondták rám, hogy büdi lennék, mivel mindig figyeltem a higiéniára…

– írta a vezetéknevét megtartó influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top