nlc.hu
Sztárok

VV Lamin VV Bibi miatt balhézott

ValóVilág: VV Lamin nem kapta meg VV Bibitől, amire vágyott, végül másokon vezette le a feszültségét

VV Sajti szóvá tette, hogy VV Lamin egy igazi „mamusz”, amiért folyton könyörög VV Bibinek a kielégülésért.

Éppen, hogy elkezdődött a ValóVilág11, de pár nap alatt annyi minden történt, mint korábban egy teljes évad során. A beköltözés első perceiben voltak veszekedések, majd este egyből egymásnak is esett két pár, reggel pedig tovább folytatták a vitázást. 

VV Lamin

VV Lamin

VV Lamin és VV Bibi kapcsolata vitával kezdődött, majd csókolózással ért véget az ágyban. De a férfi reggel hiába könyörgött Bibinek, hogy elégítse ki, a lány többször is nemet mondott, úgyhogy VV Sajti szólt rá Laminra, ne könyörögjön tovább. 

Gyere már! Ne kéresd már magad! – nyüstölte Lamin Bibit, aki többször is elmondta, nem teszi meg, amit kér, erre Sajti megunta a szópárbajt. – Te meg ne legyél mamusz a sarokban most már. Nagyon nagy mamusz vagy, tesó. Ennyit könyörögni bármiért, te hülye vagy?” 

Lamin, Bibi és Sajti konfliktusa pedig odáig fajult, hogy az egész reggelt vitatkozással töltötték, amibe végül szinte minden villalakó bevonódott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top