nlc.hu
Sztárok

Király Viktor a pályája kezdetéről

Király Viktornak fájt, hogy nem léphetett színpadra Amerikában: „Elfogadtam a helyzetet, de nem volt jó élmény”

Őszintén vallott arról az énekes, amikor nem kapott bizonyítási lehetőséget Amerikában.

Király Viktor sokáig szinte nem is volt tisztában a tehetségével. Az énekes – a nővéréhez képest – sokkal később kezdett el komolyan gondolkodni az énekesi pályában. Tizenévesen, Amerikában azonban nem sok jó élménnyel gazdagodott zenei vonalon.

Király Viktor

Magyarországon találta meg a helyét énekesként Király Viktor – Fotó: Sajtószoba

Nem voltak igazán jó élményeim zeneileg. Inkább visszautasítást kaptam, emlékszem a Hegedűs a háztetőn-ben nem kaptam lehetőséget. Beláttam a saját hibáim, elfogadtam a helyzetet, de azért nem volt jó élmény. Nekem több idő kellett, mint Lindának, hogy megtaláljam a saját utam. 18-19 éves voltam, amikor ténylegesen elkezdtem az előadói pálya felé fordulni” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en, az ÉdesKettes’-ben

Elmondása szerint először a zeneszerzés, stúdiózás és a dalírás érdekelte. “Megtanultam dobolni, zongorázni, aztán elkezdtem énekelni is. Igazán Magyarországon találtam meg a helyem, a stílusom, mint énekes” – mesélte az Ázsia Expresszben is bizonyító Király Viktor, hozzátéve: a Megasztáros győzelem volt számára a visszajelzés, amely megerősítette abban, hogy tényleg van keresnivalója az énekesi pályán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top