nlc.hu
Sztárok

MC Hawer az összes barátját elveszítette

MC Hawer az összes barátját elveszítette az exe miatt

MC Hawer nem tudott túllépni a szakításon.

MC Hawernek nincs szerencséje a szerelemben: korábban egy fiatal rajongójával jött össze, aki kihasználta az évek alatt, majd meg is csalta, ezért vége lett a viszonynak. Aztán egy fiatalkori ismerősét sodorta az útjába az élet, akivel már az esküvőt tervezték, de a hölgy visszalépett. Ezen még nem tudott túllépni a mulatós zenész, jelenleg is szingli.

MC Hawer

Fotó: TV2

„Furcsa lesz, mert az elmúlt 2-3 évben mindig volt mellettem valaki. Idén nem tervezek semmit. Ugyanolyan lesz, mint bármelyik másik nap. (…) Az az igazság, hogy a legutóbbi párkapcsolatomat megelőző exem miatt elvesztettem az összes barátomat, így ez sajnos nem opció. Mivel a húgom is szingli, ezért nagy valószínűséggel az ő társaságában fogom eltölteni ezt a napot” – mondta a Borsnak, majd a szakításról is beszélt.

„Megmondom őszintén, hogy még mindig nem tudtam túltenni magam a szakításon. A miénk minden tekintetben egy nagyon szenvedélyes kapcsolat volt. Ez egy gyászidőszak, amit át kell élni. Az eszem tudja, hogy ennek a kapcsolatnak egyszerűen nincs jövője, de a szívemnek még időre van szüksége a továbblépéshez. Amikor eltelik másfél hónap, úgy érzem, hogy végre túl vagyok rajta, viszont olyankor mindig jön egy üzenet tőle, ami felkavar és újra feltépi a sebeket. Minden fórumon letiltottam, de így is van olyan kiskapu, ahol megtalál. Vele képzeltem el a jövőmet és bármennyire is nehéz kimondani, tisztában vagyok vele, hogy nekünk már nincs közös jövőnk” – árulta el, majd hozzátette, a testvérével egyszerre lettek szinglik, egymást segítették át a szakításon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top