nlc.hu
Sztárok

Járai Máté súlyosan telefonfüggő

Járai Máté annyira telefonfüggő, hogy a színházban is kommentekre válaszol két jelenet között

A függőségéből néha a feleségének, Járai Kírának is elege van.

Az RTL Reggelijéből nemrég távozó színész-műsorvezető mindig gondoskodik arról, hogy pezsegjen körülötte az élet. Járai egy friss podcast-műsorban szerepelt, amiből a story.hu emelt ki érdekes részleteket.

Járai Máté

Járai Máté egy tavalyi sajtóeseményen (fotó: Profimédia)

Járai az interjú során arról mesél, hogy néha azon kapja magát, hogy túlzásba viszi a social média használatát.  Nem tagadja, ebből a szempontból van benne némi kényszer: súlyosan telefonfüggő. Telefonfüggőségét a felesége, Kíra nehezen viseli, sőt egy-egy helyzetben ilyenkor válást kiált: „az ügyvédem hívja az ügyvédedet, ha nem teszed le azt a rohadt telefont!”.

Kijövök a színpadról, egyből megnézem, keresett-e, írt-e valaki, és már sodrok. A rajongók azon szoktak csodálkozni, hogy az istenben válaszolok, ha épp a színpadon vagyok? Mert mialatt ők nézik az előadást, én válaszolok. Na nem amikor éppen színen vagyok, hanem amikor kijövök egy pohár vizet inni, vagy két jelenet között. Borzalmas!

– magyarázta a színész Biri Balázs podcastjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top