nlc.hu
Sztárok

Becsődölt Henry Kettner

Henry Kettner tönkretette a szülei vállalkozását, elszórta az összes pénzt

Az alkalmazottakat sem fizette ki az influenszer.

Henry Kettner tönkretette a szülei vállalkozását, elszórta az összes pénzt – erről az Ütös Ötös legutóbbi adásában vallott őszintén az influenszer-vlogger. Tilla kérdésére elárulta, hogy pontosan mi is történt.

Henry Kettner,

Bedöntötte a szülei vállalkozását Henry Kettner – Fotó: Sajtószoba

Mint csapatkapitány, mihez értesz leginkább? A takarításhoz nem. Először a szüleidtől kapták egy takarító-vállalkozást, azzal mit csináltál?” – kérdezett rá a műsorvezető. Mire a Farm VIP-ben is bizonyító Henre Kettner nem kertelt, kimondta: “Tönkretettem“.

Majd pontosította a körülményeket és az okokat. “Egy házibuliban. Úgy tettem tönkre, hogy az első havi bevételt, amit az alkalmazottaknak ki kellett volna osztani, egy az egyben egy házibulira költöttem. Mindent vettem: piát, kaját” – sztorizott.

Henry Kettnernek amúgy nemrég elutasították az amerikai vízumkérelmét, így nem léphetett be az USA-ba. Emiatt kénytelen volt itthon maradni, miközben a párja elutazhatott Miamiba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top