nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Sarolta a farkas lelővésről

Zalatnay Sarolta: „A szemébe néznék és biztos, hogy felpofoznám, aki lelőtte a farkast”

Cini nonszensznek tartja, hogy ilyen megtörténhet.

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, Hidasnémeti környékén egy vadász kilőtte az M237 jelű, svájci jeladós farkast. Csütörtökön délelőtt az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata közleményben tudatta, hogy természetkárosítás miatt büntetőeljárást indítottak. Megerősítették azt az értesülést is, hogy az M237 jelű farkas ügyében a Nemzeti Nyomozóiroda vizsgálódik. 

Több, egymástól független forrásból úgy tudni, először nem magára a farkasra, csak annak jeladójára találtak rá, amit a Hernádból halásztak elő. Egy név nélkül nyilatkozó környékbéli vadász szerint egy amatőr vadász volt az elkövető, aki eleinte azt hitte, hogy egy kóbor kutyára lő, majd amikor rájött, hogy egy farkast lőtt ki, úgy próbálta meg eltüntetni tette nyomait, hogy kivágta az állatból a jeladóját és más helyre vitte.

Zalatnay Cini

Zalatnay Sarolta (Fotó: Schumy Csaba )

Az eset nemcsak az állatvédőket, hanem mindenkit felháborított. Zalatnay Sarolta a minap még azzal volt címlapokon, hogy ittas vezetése miatt elvették a jogosítványát, most ő is felemelte a hangját a történtek kapcsán. 

„Nonszensz, hogy védett állatokat lőnek le Magyarországon! Felháborító és remélem, hogy a tettest alaposan megbüntetik. Szívesen a szemébe néznék és biztos, hogy felpofoznám!” – mondta az énekesnő a Mandinernek. Ciniről ugyanis köztudott, hogy nagy állatvédő. A saját költségén rendszeresen élelemmel lát el menhelyeket, korábban pedig megesett, hogy megvett egy lipicai lovat, mikor kiderült, hogy vágóhíd vár rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top