nlc.hu
Sztárok

Ezért nem zenél már Kovácsovics Fruzsina

„Megalázó helyzetek, ki kavar kivel, hogyan, miként” – Kovácsovics Fruzsina kitálalt

Talán majd egyszer visszatér.

Kovácsovics Fruzsinát a Csillag születik első évadában ismerte meg az ország, ahol egészen a döntőig jutott. Ezt követően pár évig zenélt, majd abbahagyta és óvónőként kezdett dolgozni. Néhány éve tért csupán vissza és gyerekdalokkal foglalkozik. Az énekesnő most a Palikék Világa című műsorban mesélte el, miért alakult így a karrierje. 

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina (Palikék világa)

Elmondta, hogy a tehetségkutató műsor vége után ugyan jól alakult a szakmai élete, ő mégis boldogtalan volt, hétköznapi életre vágyott. 

„A legvégén már volt olyan, hogy zokogtam, amiért színpadra kell állnom. Emlékszem, a tesómék elkísértek egy Máté Péter-estre – egyébként imádom Máté Pétert és tök jó dalokat énekeltem –, és ott zokogtam, hogy nem akarok többé színpadra állni. Gyűlölöm, nem akarom, hogy a közönség engem nézzen – emlékezett vissza Kovácsovics, aki szerint a benne lezajló folyamatok alakulását külső ingerek váltották ki nála. – Az, amiket én tapasztaltam a média világában húszévesként, kijőve egy burokból… Olyan dolgokra gondolok, amik igazából talán nyílt titkok, hogy mi folyik a színfalak mögött. Nem a tévéműsorokról beszélek, ott csak a stresszt tapasztaltam, inkább a rendezvényekről, gálákról, díjátadókról. Megalázó helyzetek, ki kavar kivel, hogyan, miként… Nem akarok belemenni, mert ez egy olyan téma, amiről sokan tudnak, ilyen kimondatlan dolgok.”

Fruzsina hozzátette, szeret gyerekzenét csinálni,  de már elgondolkodott rajta, hogy ismét felnőtteknek is énekeljen.

„Nem mondom azt, hogy soha nem fogok visszatérni a felnőtteknek szóló zenékhez, mert írok is egyébként olyanokat, de most azt gondolom, hogy jelen pillanatban nekem ez most egy komfortos terep, és azt érzem, hogy jó vagyok benne. Szerintem itt van a kulcs, hogy amikor felnőtteknek szóló zenét csináltam, azt éreztem, hogy nem vagyok jó benne, hogy nem olyan az egésznek a fogadtatása, ami engem épít, ami nekem jó, ami jó, vagy ami tölt. A gyerekzenében sikerélményem van, és ez nekem nagyon sokat számít, mert engem ez motivál.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top