nlc.hu
Sztárok

Sikerrel kezdték újra az életüket több gyermekkel

5 gyerekes sztár, akik a válásuk után újra párra leltek

Összeállításunkban olyan hírességeket szedtünk össze, akik sikerrel kezdték újra az életüket több gyermekkel.

Tápai Szabina 

Ahogy korábban megírtuk, Tápai Szabina és Kucsera Gábor 10 év után a válás mellett döntöttek. A pár még 2013 nyarán kelt egybe, pár hónappal később meg is született első gyermekük, Bence, majd később két kislánnyal bővült a családjuk: Milla 2018-ban, Bella 2021-ben jött a világra. Bár többször is felröppent a hír, miszerint a kapcsolatuk válságba került, mindig eloszlatták a kételyeket. Az utóbbi hónapokban azonban biztossá vált, hogy a házasságuknak vége, nincs közös jövőjük. Tápairól a napokban az is kiderült, hogy már nincs egyedül: egy bennfentes arról beszélt, hogy a kézilabdázóra újra rátalált a boldogság. A Blikk információi szerint a háromgyermekes édesanya ezúttal a civil szférából választott párt magának, mégpedig egy tehetős vállalkozó személyében. A híresség, aki a hírek szerint teljesen kivirult új kedvese mellett, egyelőre nem reagált az ügyben.

Tápai Szabina

Tápai Szabina Fotó: Schumy Csaba

Stohl András

A Jászai Mari-díjas színművész igazi újrakezdőnek számít: először 2003-ban vált el két gyermeke édesanyjától, Évától, majd 2017-ben két kisebbik gyermeke anyukáját, Ancsikát hagyta el. Sokáig kereste az igazit, végül jelenlegi párja, Vica mellett találta meg a boldogságot. Új felesége egy kislánnyal, Bella Juliannával ajándékozta meg, akivel öt tagúra bővült Stohl András gyermekeinek száma. Vicával a párkapcsolata 2015 októbere óta tart. 2020 nyarán házasodtak össze a Gödöllő közelében fekvő Domonyvölgyben. 

Mészáros Árpád Zsolt

A színészre négygyerekes édesapaként, házassági válsága közben talált rá a szerelem 16 évvel fiatalabb párja, Kriszta személyében, akitől februárban egy kisfia született. A baba a Mészáros Ámor nevet kapta. Mészáros Árpád Zsolt első gyermeke 1996-ban látta meg a napvilágot, majd két kapcsolatából még két fia és egy lánya született: Rózsa 2006-ban, Merse 2011-ben, Árpád 2015-ben. 

„Nagyon fontos volt a névválasztás. Krisztának azt mondták, nem lehetett gyereke. Az örökbefogadásról is beszélgettünk, de hála a Jóistennek, másként alakult, illetve megtaláltunk egy olyan fajta dolgot, ami segíti azokat a hölgyeket, akiknek nem lehetne gyerekük. A névválasztás is ehhez igazodott: szerelemgyermek. Mi hiszünk a sorsszerűségben, február 14-re voltunk egyébként kiírva” – árulta el korábban a Mokkában a 49 éves sztár.

Marsi Anikó

A 48 éves televíziós, Marsi Anikó és egykori kollégája, Palik László még 2021 nyarán jelentették be válásukat, a műsorvezetőre a boldogság azonban hamar rátalált, és 2022. szeptember 9-én újra férjhez ment, Gyarmati Gáborhoz. Marsinak két gyermeke van: Vilmos 2006-ban, Vince pedig 2009-ben született. 

Gwen Stefani

Az 53 éves énekesnő háromgyerekes anyukaként, a válása után talált új párt magának. 2015 júliusában Blake Shelton négy év házasság után beadta a válópert, majd néhány héttel később Gwen Stefani és Gavin Rossdale sokkolta a rajongóit azzal, hogy 13 év házasság és három gyermek után elválnak. Stefani és Shelton ezután kezdett el randevúzni egymással, 2021-ben pedig összekötötték az életüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top