nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi állapota

Hétfőn derül ki Lagzi Lajcsi további sorsa, egyre aggasztóbb a zenész állapota

Megszólalt Galambos Lajos ügyvédje.

Egyre aggasztóbb Lagzi Lajcsi állapota, aki jelenleg is a baracskai büntetés-végrehajtási intézet gyengélkedőjében fekszik. A trombitaművész ügyvédje elmondta a Ripostnak, hogy az ügyfele mikor kapja kézhez a sorsát megpecsételő dokumentumot.

Lagzi Lajcsi,

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsi is nagyon várja már, hogy megtudja: hogyan döntöttek az orvosok – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A berettyóújfalui kórházban minden szükséges vizsgálatot elvégeztek Lagzi Lajcsin az orvosok, aminek pénteken el is készült az összegzése. A lezárt borítékot azonban még nem kapta meg a zenész, sem a jogi képviselője. Dr. Csontos Zsolt szerint minden azon múlik, hogy mi van leírva abban a dokumentumban. 

Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa” – nyilatkozta a bulvárlapnak az ügyvéd.

Mint arról beszámoltunk, megszakíthatják Lagzi Lajcsi börtönbüntetését, mivel életmentő műtétekre vár. A trombitaművészben az öccse tartja a lelket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top