nlc.hu
Sztárok

Kezd egyenesbe jönni Beat élete

„Lenyugodott kicsit, átértékelte a dolgokat maga körül” – kezd egyenesbe jönni Beat élete

Ismerősei szerint a zene segíthet neki abban, hogy maga mögött tudja a nehéz időket.

Korábban mi is írtunk arról, hogy a Fekete Vonat botrányos koncertje után mélypontra került, Beat, azaz Fehér Tibor. Elmondása szerint ha barátai nem segítettek volna rajta, az utcára került volna, és alkalmi munkákból kell eltartania magát. 

A Blikk szerint úgy tűnik, újra kezd egyenesbe kerülni az élete, a rapper albérletet keres, fellépésekre jár, látszólag a magánélete is jól alakul, és nagy boldogság, hogy megszületett második unokája, akit már a karjaiba is vehetett.

Fehér Tibor Beat

Forrás: TV2 / Mokka

„Lenyugodott kicsit, átértékelte a dolgokat maga körül. A családját már teljesen nem kaphatja vissza, ugyanis a volt felesége lezárta a közös életüket, de legalább az unokáját láthatta” – nyilatkozta a rapper egyik ismerőse.

Egy másik forrás is megerősítette, hogy csillapodni látszik a botrány Beat körül, és vélhetően a zene lesz az, ami segít neki abban, hogy maga mögött tudhassa a rosszabb időszakot. 

„Nagy volt rá a mellény, de hatalmas pofont kapott az élettől. Szerencsére vannak még mellette olyan emberek, akik így is támogatták, próbálták jó útra téríteni. Beat egy tehetséges zenész, ehhez ért igazán. Akik szeretik, mind azért szurkolnak, hogy visszataláljon az igazi útjára” – idézi a Blikk az egyik informátorát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top