nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi akkor és most

Nyoma sincs már annak a kalapos tininek, aki Radics Gigi volt, mikor megismertük

Az megvan, hogy Radics Gigi háromszor is jelentkezett a Megasztárba? Mutatjuk, hogy milyen stílusevolúción ment keresztül azóta!
Radics Gigi

Radics Gigit ma már úgy ismerjük, mint Magyarország egyik legtehetségesebb, legjobb hangú énekesnőjét. Gigi emellett 26 éves gyönyörű, felnőtt nő, valamint egy két és fél éves kislány édesanyja. A mai napig látjuk őt különböző műsorokban felbukkanni, mégis egyetlen show sem volt olyan hatással Gigi életére, mint a Megasztár. A tehetségkutatóba egészen konkrétan háromszor is jelentkezett. Először 2008-ban, 12 évesen, aztán 2010-ben és 2012-ben. Bár az első két alkalommal kiesett, a tehetsége tagadhatatlan volt.

Ráadásul Gigi minden évaddal egyre látványosabb fejlődést mutatott, így nem csoda, hogy harmadjára végül meg is nyerte a versenyt. Azóta volt már mentor, számtalan dala jelent meg, folyamatosan koncertezik, és néha még színésznőként is kipróbálja magát. Mint például a most debütált A kis hableány esetében, ahol a Halle Bailey által alakított Arielnek Gigi adja a magyar hangját. Gigi a szemünk előtt nőtt fel, amit most az alábbi galériát böngészve újra átélhetsz.

Radics Gigi
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top