nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba az esküvőjéről

Vastag Csaba az esküvője előtt 10 perccel még videójátékozott

Nem kapkodta el.

Május 21-én Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin teljes titokban összeházasodtak. A nagy napról csak később meséltek a friss házasok, akik elmondták, ennél szebb esküvőt elképzelni sem tudtak volna. Evelin azt is bevallotta, elképesztően izgult, annyira, hogy a templom bejárata előtt majdnem elájult.

Vastag Evelin és Vastag Csaba

Domján Evelin és Vastag Csaba (Fókusz)

A pár most a Fókuszt avatta be a részletekbe, ahol kiderült, Evelinnel ellentétben az énekes lazára vette a készülődést. Csaba a fellépései miatt már hozzászokott a gyors átöltözéshez, ezért saját bevallása szerint az esküvője napján a haverjaival videójátékozott a nappaliban, majd az utolsó 10 percben gyorsan felkapta az öltönyét. Természetesen a templomba érve már őt is elfogta az izgaztottság. 

Annyira vártam ezt a pillanatot, hogy megpillanthassam, hogy ennél jobban nem tudom, mit vártam az életem folyamán. Aztán, amikor bejött az ajtón, háttal álltam, tehát akkor sem láttam. Amikor a többieken láttam, hogy megfordulnak, akkor sem fordultam meg, tehát az utolsó másodpercig akartam húzni ezt a pillanatot. Amikor pedig megláttam, az egy teljesen földöntúli, más fajta élmény volt, nem tudom semmihez sem hasonlítani” – áradozott az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top