nlc.hu
Sztárok

Curtis őrt fogadott

Biztonsági őrt fogadott Curtis, miután betörtek az otthonába

Magasabb szintre emeli a biztonságot.

Curtis és kedvese, Barnai Judit júniusban örömmel tudatták, hogy beköltöztek az álomotthonukba Maglódon. A párnak ezzel egy álma vált valóra, ami hamar rémálom lett, amikor szombaton már arról kellett beszámolni, hogy betörtek hozzájuk

Curtis

Curtis (Fotó: Trenka Attila)

„Patkány betörő! Nagyon sajnálom, hogy nem kaptunk rajta, mikor be akartál törni hozzánk, mert akkor már rövidre lenne zárva az ügy. Ha elkaplak vagy megtudom, ki voltál, kezedet-lábadat eltöröm. Szóval csak reménykedhetsz abban, hogy a rendőrség kap el!” – írta Instagramon a rapper, aki természetesen egyből feljelentést is tett. 

„A tettes felfeszítette az egyik ablakot, de a házból nem vitt el semmit. A rendőrök a helyszíni szemlét elvégezték, a Monori Rendőrkapitányság lopás miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen” – írta a Blikk megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Később Curtis saját posztja alatt, kommentben közölte rajongóival a fejleményeket. „Köszönjük az együttérzést mindenkitől. Szuperek vagytok! Most költöztünk be, és hét elejére várjuk a kamerákat és minden mást. Addig meg lesz egy őr. Ez van, puszi.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top