nlc.hu
Sztárok

Részletek Hajas László lányának az esküvőjéről

Hajas László lánya esküvőjéről mesélt: „Mindannyian sírtunk eleget”

Szerette volna, ha lánya megkapja a mesébe illő nagy napot.

Hajas László korábbi házasságából született lánya, Orsi lassan két hete, hogy férjhez ment. Habár a mesterfodrász megosztott pár képet a nagy napról, a részletekről csak most mesélt bővebben a Best magazinnak. 

Hajas László

Fotó: Instagram

„Több ízben is kivehettem a részem az előkészületekből. Az nem volt kérdés, hogy a frizurájáért én felelek majd, mint ahogy az sem, hogy az esküvői ruháját is én intézem. Ugyanis Benes Anita régi jó barátom, az elmúlt években sokat is dolgoztunk együtt. Az pedig nem volt kérdés, hogy a lányom Daalarna ruhakölteményben szeretne férjhez menni. Megkérdeztem Anitát, hogy készítene-e a lányomnak egyet, amire azt válaszolta, hogy a legnagyobb
örömmel – kezdte a mesélést Hajas László. – Mint minden menyasszonynak, neki is minden vágya az volt, hogy tündökölhessen az esküvője napján. És ezért én is meg az anyukája is mindent megtettünk. Hiszen míg én a hajáról gondoskodtam, addig a volt nejem a sminkjéről. És talán van abban a képben valami kedves, bájos, hogy bárhogy is alakult a mi kettőnk házassága, aznap, amikor a lányunk férjhez ment, ott álltunk mellette, és mi ketten együtt varázsoltuk őt még szebbé. Ez Orsinak rendkívül sokat jelentett. Ez is egy volt a megannyi megható pillanat közül. Maradjunk annyiban, hogy mindannyian sírtunk eleget.”

Természetesen a mesterfodrász kísérte oltárhoz a lányát, ami szintén megható pillanat volt. Amikor átadtam a lányom a vejemnek, csak annyit súgtam oda neki: »Vigyázz rá nagyon!« És tudom, hogy is lesz. Roli egy igazán jó gyerek, megbízható, rendes, és rajongásig szereti a lányom. Tényleg kedvelem őt.”

Best magazin címlap

Best magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top