nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka és a női függetlenség

Csősz Boglárka: „Egyre több nőnek függetlenné kell válnia”

Az üzletasszony szerint fontos, hogy mi, nők a saját lábunkon is megálljunk, hogy megtaláljuk a saját hangunkat, mindezt úgy, hogy közben nők maradunk.
Csősz Bogi

A mai Reggeli egyik vendége Csősz Boglárka volt, aki elképesztő lelkesedéssel mesélt arról, hogy mennyire szerteágazó feladatai vannak mostanában, illetve az üzleti életben való sikereiről is szót ejtett. Bogi éppen egy rendezvényszervezés kellős közepén van, ahol jógát fog tartani életében először a nagyközönség előtt, de nem ez az egyetlen aktuálisan futó projektje. Ahogyan mondta, nagyon sok mindent elvállal.

Épp ez a rengeteg tapasztalat az, ami miatt úgy gondolja, hogy megoszthatja a gondolatait a fiatal vállalkozókkal. Rögtön azzal kezdte, hogy fontos, hogy a nők a saját lábukon is megálljanak, és amennyire lehet, függetlenedjenek a férfiaktól.

„Én nagyon hiszek abban, hogy egyre több nőnek függetlenné kell válnia és nem szabad, hogy az elvárás legyen, hogy a férfiaktól várjunk sok mindent. Inkább azt várjuk el, hogy nagyon jó teremtők legyenek mellettünk, segítőtársaink ezen az úton, dehogy mindig magunkat kell képviselnünk.”

Boginak saját mentorprogramja is van már Nők az üzleti életben címmel, amit évek óta csinál, és ahol arra trenírozza a nőket, hogyan érvényesüljenek a biznisz világában, és hogy megtalálják a saját hangjukat.

„Nem akarunk elférfiasodni, hiszen nem az a cél. Hanem hogy a női formánkban, a női lelkünkben találjunk egy olyan utat, ahol tudunk pénzt is teremteni magunknak.”

Hasonló gondolatokat egyébként korábban az nlc-vel készített interjújában is megfogalmazott:

Ezt a fajta tudatosságot és magabiztosságot részben a jógának és a meditációnak is köszönheti, ami 18 éves kora óta, azaz közel húsz éve az élete fontos része. Ugyanakkor a dologban az is közrejátszik, hogy új párja mellett – akivel a JOY-díjátadóján bukkant fel először – megtalálta a boldogságot. Az üzletasszony korábban elárulta, az új szerelemtől kivirágzott, és civil kedvese egy igazi úriember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top