8 sztárpár, aki észrevétlenül összeházasodtak idén

nlc | 2023. November 04.
Bármennyire is úgy tűnik, nem csak válás és negatív energiák vannak a levegőben. Reméljük, a most kötött házasságok tartósak is lesznek.

Nem tudjuk, mi van 2023-mal, de úgy néz ki, ez az az év, amikor mindenki IS véget vet a kapcsolatának. Ezt persze elsősorban a sztárvilágon tapasztaljuk igazán kézzelfoghatóan. Itthon legutóbb Bálint Antónia szakított párjával, akivel a Nyerő Párosban még együtt szerepelt. Előtte pedig Som-Balogh Edina, Szoboszlai Dominik és Dudás Mikiék mentek szét.

Hollywoodban Jada Pinkett Smith vallomása döbbentett le mindenkit: a színészpár állítólag 2016 óta nincs együtt. Előtte Hugh Jackman sokkolt mindenkit a válása hírével, Joe Jonas és Sophie Turner szakításának hercehurcája az év végéig még biztosan kitart.

Egy ilyen háttérrel jogosan gondolhatjuk azt, hogy ez márpedig a szakítások éve. De ez nem teljesen van így! Hiszed vagy sem, számos sztár éppen 2023-at választotta arra, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. Ezzel pedig bizonyítva, hogy a szerelem nem (teljesen) halott. Hogy kik ők? Az alábbi galériából kiderül!

Ashley Olsen Louis Eisner.nlc

Ashley Olsen és Louis Eisner ugyan tavaly decemberben házasodtak össze, de január első hetéig nem jelentették be a hírt. Úgyhogy igen, ők is számítanak! (Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Naomi Watts és Billy Crudup nlc

Naomi Watts és Billy Crudup júniusban mondták ki a boldogító igent. Tudtad, hogy már hat éve együtt vannak? (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Jon Hamm nlc

Jon Hamm szintén júniusban vette feleségül szerelmét, Anna Osceolát. (Fotó: Michael TRAN / AFP)

Dylan Sprouse és Palvin Barbara nlc

Nyilván mondanunk sem kell, de azért szívesen emlékezünk arra, hogy Palvin Barbi és Dylan Sprouse is idén esküdtek örök hűséget egymásnak. Mégpedig júliusban, Magyarországon. (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Michelle Yeoh nlc

Michelle Yeoh egy 19 éven (!!) át tartó jegyesség után ment férjhez Jean Todthoz augusztusban. (Fotó: ISABEL INFANTES / AFP)

Margaret Qualley nlc

Andie MacDowell lánya, Margaret Qualley szintén augusztusban házasodott össze Jack Antonoff-fal. (Fotó: Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Joey King Steven Piet nlc

Joey King már rég nem tinisztár: négy év után idén szeptemberben lett szerelme, Steven Piet felesége. (Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Chris Evans Alba Baptista nlc

Chris Evans és Alba Baptista is a szeptemberi esküvők sorát gyarapították. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version