nlc.hu
Sztárok

Dobrády Ákos akkor és most

Láttad már Dobrády Ákost hajjal? Most fogod!

Ritkán látható képeket ástunk elő Dobrády Ákos múltjából. Megnézheted azt is, hogyan festett – sokkal – azelőtt, hogy híres lett.

Dobrády Ákos nevét a kilencvenes évek második felében, a TNT együttes tagjaként ismerte meg az ország. A csapat olyan slágerekkel írta be magát a hazai zeneipar történetébe, mint a Titkos üzenet, a Bolond, aki sír, a Ha nem jön álom a szememre, vagy a Kicsi gesztenye. 300 000 eladott album, 5 arany-, 4 platina- és 1 gyémántlemez után 2005-ben oszlottak fel. Dobrády ezután szólókarrierbe kezdett és két önálló stúdióalbumot adott ki.

A zenész 2011 és 2014 között A nagy duett zsűritagja volt. 2020-ban a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsor második évadában a szuperdöntőig menetelt.

„Színpadi emberként azért igyekszünk odafigyelni a kinézetünkre. Voltak olyan időszakok, amikor nagyon nehéz volt, mert annyit ültünk az autóban, gyakorlatilag csak a gyorséttermeknél tudtunk megállni gyorsan enni valamit, a benzinkutakon pedig a háromszögszendvicstől gyakorlatilag émelyegtél már a 3. hónapban. (…)  Volt egy időszak, amikor magunk mögött hagytuk a zsenge tinédzseréveket, amikor vékonyak voltunk. Visszanéztem nemrég ’97-ből egy képet, ahol két ropi volt a lábam. El sem hiszem, hogy voltam valaha ilyen vékony! Most meg az van, hogy ha lefogyok, mint a tavalyi évben, amikor egyébként nagyon sokat ledobtam, és 86 kiló is voltam nem sokáig, pár napig. Futottam, minden víz kiment belőlem… a fejem akkor is nő tovább, a fejem akkor is nagy” – mesélte az évek múlásához és a saját külsejéhez való viszonyulásáról a Life TV Bréking! című műsorában a zenész, akinek 2021-ben született meg az első gyermeke.

Dobrády Ákost idén ősszel új oldaláról ismerhetjük meg: a Sztárbox című műsorban lép ringbe, Pintér Tibor ellenfeleként. Az alábbi galériában megnézheted, hogyan festett kisgyerekként – még hajkoronával – és azt is, mennyit változott mintegy negyed évszázada tartó zenei karrierje során.

Dobrády Ákos
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top