nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra így megy randizni

Stana Alexandra kínos randiélményéről vallott

Legalább ő jót nevet saját magán is.

Alig egy hete derült ki, hogy két év után válságba került Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata. Mind a két fél egy házasságból lépett ki az új szerelem reményében, de lehet, ez mégsem volt annyira jó ötlet. 

Stana Alexandra

Fotó: Birton Szabolcs

Ugyan a TV2 Párharc című műsorában még együtt szerepeltek, de nem a reality okozta a párkapcsolati problémáikat. Úgy tudni, már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést. Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat. Bár a szakítást még nem mondták ki, már különköltöztek, hátha egy kis tér majd segít nekik a tisztánlátásban. 

A táncosnő barátai állítják, Szandi a költözés óta sokkal felszabadultabb és boldogabb. Erre enged következtetni az a 24 óráig elérhető Instagram-története is, amelyet nem rég osztott meg. Ebben a táncosnő egy podcast részletét mutatta meg követőinek, melyben arról mesél, hogyan szokott készülni az első randira. 

„Én az első randin alapból bajban vagyok a köszönéssel, tudod, hogy kezet fogok, hogy bemutatkozzak – meséli nevetve Szandi, mire beszélgetőpartnere, Bertold hitetlenkedve kérdezett vissza, hogy kézfogással indít? – Azt szoktam mondani, hogy jaj, de örülök most, hogy személyesen is találkozunk, akkor azért így bemutatkozom. Tök gáz, nem?”

Szandi jót mulatott saját esetlenségén, melyre Bertold csak annyit reagált, ő nem is randira készül ilyenkor, hanem üzleti megbeszélésre. Azt nem tudni, Dáviddal is így indult-e a kapcsolatuk. Azt viszont igen, hogy a mindig mosolygós Alexandra nagyon hiányzik az üzletembernek, aki elvileg képtelen feladni a reményt, hogy sikerül megoldani a problémáikat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top