nlc.hu
Sztárok

Újra együtt az exével Fekete Dávid

Kibékülhetett Fekete Dávid és 11 évvel fiatalabb szerelme

A novemberi szakítás után újra együtt vannak.

Felmelegíthette korábbi kapcsolatát Fekete Dávid. Bár az énekes novemberben szakításról beszélt, az év utolsó napjait újra a jóval fiatalabb szerelmével töltötte – írja a Bors. Minderről fotót is posztolt a csalás miatt a börtönt is megjárt híresség.

Fekete Dávid

Szakítás után újra együtt Fekete Dávidék – Forrás: Frizbi TV / YouTube – videó

Fekete Dávid októberben mutatta meg először a párját, akiről csupán annyit árult el, hogy 11 évvel fiatalabb, Rékának hívják, és gyerekkel foglalkozik. Novemberben azonban már arról számolt be a 322 milliós csalással vádolt exmegasztáros, hogy véget ért a kapcsolatuk. „A döntés egy kívülálló ok miatt lett meghozva, de nekem a szeretetem továbbra sem múlt el” – fogalmazott akkor.

Most azonban kiderült, hogy újra összejöttek. December 30-án, a névnapján ugyanis Fekete Dávid arról posztolt a közösségi oldalán, hogy együtt névnapozott a jóval fiatalabb szerelmével, aki – mint a bulvárlap megjegyzi – időközben alaposan megváltozott: szőkéről barna hajra váltott és az ajkait is feltöltette.

Megleptél a névnapomon, én pedig hálából elénekeltem a kedvenc dalodat” – írta bejegyzéséhez – szívecskék kíséretében – az énekes.

Fekete Dávidot 2021 májusában vették őrizetbe több mint 300 milliós csalás gyanújával. A Megasztár 4. szériájának második helyezettjét 2023 elején engedték ki az előzetesből. Az ügyére egyelőre nem került pont, a tárgyalása novemberben folytatódott. Az énekes az elmúlt hónapokban nagyon összeszedte magát, dalokat ír és már több fellépése is volt Győrben. „Én úgy gondolom, bent, a börtönben váltam a kisfiúból férfivá. Semmihez nem fogható, egy fegyházfokozatú börtönben… életedben soha nem felejted el”vallotta be szeptemberben Hajdú Péter Frizbi című műsorában Fekete Dávid, aki tagadja, hogy 322 millió forintos tartozása lenne. Pénzt egyelőre nem a zenélésből keres, hanem egy zöldenergiával és napelemekkel foglalkozó cég marketinges munkatársaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top