nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka újra sorozatban szerepel

Fodor Zsóka bár hátat fordított a napi sorozatoknak, most mégis visszatér a képernyőre

Azt is elárulta, miért gondolta meg magát.

Fodor Zsóka a mai napig legtöbbünk szemében az ikonikus Magdi anyus a Barátok közt című sorozatból. A színésznő 11 év után hagyta ott a sorozatot, melyben halálos balesetet szenvedett a lépcsőn. Habár rengeteg pletyka keringett arról, miért írták ki az egyik főszereplőt, maga a művésznő öntött tiszta vizet a pohárba, miszerint családi okok miatt lépett ki. 

Fodor Zsóka

Fotó: RTL

Kalamár Tamás egy éven át próbált meggyőzni, hogy maradjak a Barátok köztben, de én tántoríthatatlan voltam. Akkoriban hunyt el anyukám 101 évesen, akinek nemcsak a lánya, hanem a társa, az ápolónője meg minden mása voltam, és vágytam egy könnyebb, másfajta életre. Utazni akartam, színházban játszani. Tamás ezt megértette, elfogadta, és barátok maradtunk” – nyilatkozta korábban Zsóka. 

Bár akkor kategorikusan kijelentette, végzett a napi sorozatokkal, most mégis elvállalt egy szerepet …a szomszéd tehene című legújabb telenovellában. 

Valóban, eddig nemet is mondtam. Na de vannak kategóriák, és a legelsőben ott van Kalamár Tamás, akit végtelenül szeretek, és amíg élek, szeretni fogok, mert ami velem jó az utóbbi huszonöt évemben történt, az mind neki köszönhető. És amikor elhív kávézni, és közli, hogy lenne itt nekem egy szerep, akkor igent mondok” – magyarázta a Blikknek a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top