nlc.hu
Sztárok

Király Linda a műtétről

Az orvosok szerint Király Lindán csak a műtét segíthetne, de ő nemet mond rá

Nem csak magának szeretne ezzel bizonyítani.

Király Linda jó pár éve megtudta, egy – az agyalapi mirigyén található 2 daganat okozza hormonháztartásának zavarát és az évekig tartó eredménytelen harcát a pluszkilókkal. Bár azóta sikerült megszabadulnia pár kiló feleslegtől, a betegség nem csak itt okoz problémát. 

Király Linda

Fotó: Schumy Csaba

Az énekesnő folyamatosan küzd alvászavarral, hajhullással, hőhullámokkal. A orvosai operációt javasoltak, ám ő egyelőre ettől elzárkózik. 

Amikor kiderült az állapotom, akkor nagyon egyedül éreztem magam, mert nem tudtam, merre forduljak, kivel tudom megbeszélni, amin éppen keresztülmegyek. Ezért is döntöttem el, hogy nyíltan fogom ezt vállalni és beszélek róla. Pajzsmirigy-alulműködéssel indult az egész, de kiderült, az csak az egyik tünete volt egy nagyobb problémának. Inzulinrezisztencia, alvászavarok, lelki összevisszaság, szóval volt minden! Míg végül kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben van egy adenoma, jóindulatú ciszta, ami felborította a hormonrendszeremet is – mesélte Linda a Duna Ridikül című műsorában, amit a Bors szemlézett. – Szóba került a műtét is, de még szeretnék minden más módszerrel próbálkozni. Nagyon odafigyelek az alvásra, étkezésre, gyógyszerszedésre, a nyugodtabb életre, és igyekszem kezelni a lelki oldalát is.

Linda szeme előtt azóta célként lebeg, hogy ne csak saját magának, hanem más, hasonló helyzetű nőknek is példát mutathasson, hogy igenis így is lehet élni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top