Sztárok

Támadásoktól fél Geszti Péter

Nincs egyszerű helyzetben Bozsek Márk. A Barátok közt színészét, immár az X-Faktor döntőseként is láthatjuk a képernyőn, mentora Geszti Péter azonban retteg a kialakult helyzettől.

Támadásoktól fél Geszti Péter

 X-Faktor:
Hatalmas zokogás a Mentor házban
– “Tönkrementünk idegileg”- mondja a döntős

Bozsek Márk népszerűsége igencsak megnehezítette Geszti dolgát. „Márkot már ismeri a közönség, és ez pont annyira lehet előny, mint hátrány. Nem tudom, hogy lebontható-e az X-Faktorban az, ami ott ráragadt“- mondta bizonytalanul Geszti Bozsek előadása utána. Végül a mentor bizalmat szavazott a Barátok közt szereplőjének. „Remek produkciókat hoztál, de mindig ott lesz a múltad. emiatt elgondolkodtam… Mert mindig mondhatják majd, hogy: ennek protekciója van. Úgy döntöttem: bevállalom! Mert neked helyed van az élő show-ban!“- mondta Geszti az énekesnek, aki meghatódva csak annyit válaszolta, hogy soha nem akarta a könnyebb utat választani, és a sorozatot felhasználni arra, hogy mihamarabb popsztár legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top