Trend

Egészséges, csillogó haj – Revalid kozmetikumok

A legtöbb nő egészséges, selymesen csillogó hajról álmodik. Sajnos azonban igen gyakran a samponreklámokban mutatott és hőn áhított csodás hajzuhatag csak ábránd marad. Manapság egyre több nő küzd valamilyen időszakos hajhullási problémával, és a férfiak megközelítőleg 50%-a kopaszodik 40 éves korára. A stressztől, vashiánytól, helytelen táplálkozástól kezdve a hormonális rendellenességig vagy fertőzésből eredő lázas állapotig és a helytelen hajápolásig az okok sokfélék lehetnek.
Egészséges, csillogó haj – Revalid kozmetikumok

Ahhoz, hogy hajunk egészséges és szép legyen, kívülről megfelelően kell ápolni. A haj egészséges növekedéséhez szükség van vitaminokra, nyomelemekre, ásványi anyagokra, fehérjékre és természetesen a szakszerű, kíméletes külső ápolásra is. Ugyanakkor korunk táplálkozási szokásai egyre kevesebb hasznos tápanyaggal látják el szervezetünket, ami meglátszik hajunk minőségén és élettartamán is.

A külső használatra szánt Revalid® hajtonik koffeint és természetes összetevőket, így pantenolt, búzaproteint és zabkivonatot tartalmaz. Ezáltal serkenti a hajas fejbőr vérkeringését, energetizálja a hajhagymákat, késlelteti azok öregedését. Megerősíti a vékony szálú hajat, megelőzi a hajhullást és támogatja a hajnövekedést.

A Revalid® proteintartalmú sampon gyengéden, de alaposan tisztítja és revitalizálja a hajat. Tápláló összetevői, a zabkivonat, a búzafehérje és a pantenol erősítik a haj szerkezetét, az allantoin nyugtatja a fejbőrt. A Revalid® korpásodás elleni sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, csökkenti a korpa mennyiségét és megelőzi a további korpaképződést. Csalánkivonat-tartalma helyreállítja a fejbőr normál állapotát, és enyhíti a bőrirritációt.

A Revalid® regeneráló hajpakolás és a revitalizáló hajbalzsam tápláló összetevői felszívódnak a haj mélyebb rétegeibe, ezáltal megerősítik, selymessé, rugalmassá teszik a károsodott hajat, csökkentik a hajvégek töredezését, és megkönnyítik a haj kifésülését.

A Revalid® hajregeneráló termékcsalád nők és férfiak számára egyaránt ajánlott, használata bármely életkorban hatékony segítséget nyújt hajproblémák esetén.

Egészséges, csillogó haj – Revalid kozmetikumok

Ha bővebb információt szeretne megtudni a termékekről, látogasson el a http://ewopharma.hu/revalid weboldalra!

 

EWO/REVALID/2016/28

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top