Trend

Missy Elliott valóra váltotta egy rajongója legnagyobb álmát

Imádjuk, amikor egy híresség ilyen nagyvonalú, bárcsak sokan követnék a példát.

Ireanna Bradshaw a héten a Twitter közösségéhez fordult segítségért. Történt ugyanis, hogy egyszerre elég sok fordulat állt az életében: új házba költöznek a barátjával és hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. Csakhogy a költözés felemésztette szinte minden pénzüket, így nem engedheti most meg magának azt az esküvői ruhát, amiben szerette volna kimondani a boldogító igent élete szerelmének.

“Nem gondoltam volna, hogy valaha megtalálom az igaz szerelmet, és lesz valaki, aki engem akar élete társának. Régebben annyira bizonytalan voltam, hogy nem hittem benne, én is megérdemlem a boldogságot. Azóta megtanultam szeretni önmagamat, és ez elvezetett a páromhoz. Nagyon hálás lennék, ha támogatnátok” – írta a lány a Twitteren, és csatolt egy fotót is az álomruhájáról, ami 1300 dollárba, vagyis közelítőleg 400 ezer forintba kerül.

És a szerencse rámosolygott: bejegyzése eljutott Missy Elliott énekesnőhöz is, akit annyira megindított a poszt, hogy kifizette Ireanna menyasszonyi ruháját.

“Már előre gratulálok! Isten áldjon meg benneteket, kívánom, hogy a köztetek lévő kötelék örökké kitartson. Sok boldogságot!” – kommentálta Ireanna bejegyzését a sztár.

A lány könnyekben tört ki, amikor meglátta Missy Elliott üzenetét. Álmában sem gondolta volna, hogy a kívánságát épp az egyik idolja fogja majd valóra váltani.

Mit is mondhatnánk? Imádjuk a jó történeteket!

Forrás: Unilad

Jó fej sztárok, akikre felnézünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top