nlc.hu
Trend

Tinilánnyá változtatja magát egy ötvenes férfi

Tinilányként pózol az Instán, pedig középkorú férfi

A japán férfi a FaceApp segítségével változtatja át magát.
Zaitaku Iyada

Az internet nagy és tele van furcsasággal, az alábbi sztori is a világháló bizarr szegletéből érkezett. Ismerkedjetek meg zaitaku_iyada Insta-felhasználóval, aki egy cuki, fiatal lány, vagyis annak tűnik, valójában 53 éves japán férfi.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

在宅のアーマー (@zaitaku_iyada) által megosztott bejegyzés

A férfi rendszeresen szelfizik, majd a FaceApp nevű népszerű arcmódosító applikációval addig formálja magát, amíg meg nem kapja alteregóját, a fiatal, bársonyos bőrű lányt. 14 ezer követőjével egészen népszerű, kész kis rajongótábora van; szerencsére teljesen nyíltan vállalja, amit tesz, senkit nem ver át, instagramos bemutatkozásában leírja, mi a helyzet, követői tehát tudják, ki ő. Egyszerűen ez a hobbija.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

在宅のアーマー (@zaitaku_iyada) által megosztott bejegyzés

Mint írja, otthonról dolgozik, unatkozik és FaceApp-függő, cukiságfilterrel dolgozza meg szelfijeit és tölti fel a netre, unaloműzés gyanánt. Persze sokan viszolyognak tőle, sokan perverznek tartják, sokan pedig ijesztőnek, ha nem is őt magát, akkor a jelenséget és azt, hogy az interneten tényleg semmi sem az, aminek látszik.

Forrás: Oddity Central

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top