nlc.hu
Trend

Bikinije miatt szólt be neki egy anyuka

Bikinicsata: beszólt egy szerinte sokat mutató fürdőruha miatt, majd tangabikinire vetkőzött

Hawaii egyik strandján egy anyuka távozásra szólított fel egy bikinit viselő lányt, mert szerinte merész volt a fürdőruhája.

Savannah Sims a TikTok-on osztotta meg, hogy mi történt vele a minap, amikor éppen az óceánparton napozott Hawaii egyik szigetén. Állítása szerint egyszer csak azt hallotta, hogy egy anyuka magyarázni kezdett a párjának, hogy ő ezt bizony nem hagyhatja.

Mint kiderült, arról volt szó, hogy a nő nem találta megfelelőnek Savannah Sims bikinijét, mert az szerinte túl keveset takart, és ezt nemcsak partnerének ecsetelte, hanem meg is kérte a lányt, hogy legyen szíves elhagyni a strandot. Ugyan ő saját állítása szerint tisztelettudóan felajánlotta, hogy hajlandó eltakarni magát a gyerekekre való tekintettel, de a nő erősködött, hogy távozzon.

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims

Savannah Sims ennek a kérésének nem tett eleget, és később ismét bejelentkezett egy videóban, ahol elújságolta, hogy a nő, aki szerint az ő fürdőruhája túlságosan merész volt, tangabikinit vett fel a strandra. Hozzátette, ezzel önmagában nem is lett volna baja, ő is hord ilyen fazonú bikiniket, csak azt nem érti, hogy akkor mi volt a baj az ő fürdőruhájával. „Vagy képmutató, vagy ez nem arról szól, hogy mit viselek” – tette hozzá.

A videók alá érkezett kommentek alapján sokan voltak, akik úgy gondolták, hogy Savannah-nak igaza van, de volt olyan hozzászóló is, aki szerint lehet, hogy bizonyos szögből nézve valóban túl sok mindent engedett láttatni a bikinije.

(via Yahoo!Lifestyle)

bikini

Fotó: Pixabay

Bikinihírek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top