Életmód

Bikinije miatt kellett elhagynia a medence területét ennek a nőnek

A biztonsági őr szólt rá, hogy húzzon nadrágot.
Bikinije miatt kellett elhagynia a medence területét egy ausztrál nőnek

Megalázva érzi magát az a sydneyi nő, akinek saját lakóházában kellett elhagynia a közös használatú medence területét, miután a biztonsági őr rászólt, hogy nem megfelelő a bikinije.

Kristy Miller azt mondta, a darabot már számos strandon hordta, nem is értette, mi a gond vele, miért kellett megszégyeníteni (a képet ide kattintva, a Yahoo oldalán tudjátok megnézni).

A 39 éves nő szabadnapját töltötte a medencénél, amikor a ház biztonsági őre odament hozzá és azt mondta, vegyen fel egy rövidnadrágot, ha ott akar maradni. Kristy azt hitte, csak viccelnek vele, de nem. A medencénél egy tábla jelezte, hogy tanga és félmeztelen napozás tilos.

A vitába több nő is beszállt a neten, kiállva Kristy mellett és hasonló bánásmódról is beszámoltak. Még maga a miniszterelnök is megszólalt, aki azt mondta, hogy nem hiszi, a nőknek meg kellene mondani, mit hordjanak, ő csak a lányainak javasol dolgokat esetleg, de ez nem szabály és a családra tartozik.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top