nlc.hu
Trend

Metzker Viki az esküvői előkészületekről

Takargatni akarja tetkóit az esküvőjén Metzker Viki – “Hosszú ujjú, talpig érő ruhám lesz”

Csak egy évvel az eljegyzés után áll oltár elé Metzker Viki és párja, Gábor.

Az idén májusban eljegyzett Metzker Viki és párja, a BSW formáció Gabenje jövőre hivatalosan is összeköti az életét. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak, egy esküvőszervező cégre bízták a nagy nap megszervezését. 

Metzker Viki

Metzker Viki a Nicsak, ki vagyok? 2. évadában mindenkit lenyűgözött az énektudásával – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egyelőre nem foglalkoztunk sokat az esküvővel, mert most indult be igazán a munka, rengeteg fellépésünk lesz. (…) Mindketten ragaszkodunk a formalitáshoz, hogy egy évvel az eljegyzés után házasodjunk össze. (…) Szeretném a szervezést biztos kezekbe adni, mert nekünk nem fér bele az időnkbe” – árulta el a Borsnak a DJ, aki kicsi, míg párja nagy lagziról álmodik. 

Abban viszont egyetértenek, hogy modern lesz az esküvőjük, de templomban is kimondják az igent. Ami viszont Metzker Viki menyasszonyi ruháját illeti, a tetoválásai miatt úgy döntött, hogy hosszú ujjú, talpig érőt fog választani. “Nagyon szeretem a tetoválásaimat, de nem akarom, hogy látszódjanak” – indokolta a Nicsak, ki vagyok? 2. évadát megnyerő lemezlovas.

Még több sztáresküvő az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top