nlc.hu
Trend

Adventi Krémmánia Beauty Box

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!

Kár lenne lemaradnod róla, szuper kozmetikumokat rejt az adventi Krémmánia Beauty Box.

Ha lecsúsztál a pár perc alatt elkapokodott őszi Krémmánia Beauty Boxról, most itt a lehetőség, hogy revansot vegyél. Ugyanis már csak pár nap, és kapható lesz az első adventi Krémmánia Beauty Box, amelyben csupa olyan terméket találtok majd, melyek a karácsony és az ünnepi ragyogás jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni.

Adventi Krémmánia Beauty Box

Adventi Krémmánia Beauty Box

Hogy pontosan mi, az legyen meglepetés, annyit azonban elárulhatunk, hogy a kozmetikumokból tíz teljes méretű, egy pedig luxusminta, amik mellett egy márka kupon is lapul a box-ban.

ADEN Cosmetics

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Nincs karácsony vörös ajkak nélkül, ezért a dobozba került egy olyan dekorkozmetikum, mely rendkívül pigmentált textúrájának köszönhetően órákig fennmarad a szájon és csodás, ünnepi színt kölcsönöz neki.

Annabelle Minerals

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Hogy még szebben ragyogjon szenteste a sminketek, egy olyan pigmentet találtok a boxban, mely különleges, egységes ragyogást eredményez a bőrön. 

Barnängen

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Bőrünk hidratáltságára, ápoltságára a téli hidegben még inkább érdemes figyelni, ezért egy olyan terméket is a dobozba tettünk, amely kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett, védő Cold Creamet tartalmaz. A selymes puhaság segítségével garantált lesz.

Dove

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!A Dove nemrég egy testápolási újdonságot mutatott be, naná, hogy az adventi dobozban is ott van a helye! A márka jól ismert tápláló formuláját gyönyörű, ragyogó barackos színnel ötvözte, mely visszafogott csillogást biztosít minden bőrtónus számára. 

Essence

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Az essence-től kiválasztott termék tökéletes társa lesz a dobozban található Aden ajakterméknek, mi több, azok is biztosan örülnek majd neki, akik nem szoktak sminkelni.

Estée Lauder

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!A ragyogó szemekről az Estée Lauder gondoskodik, ugyanis egy olyan terméket próbálhattok ki, mely a szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, valamint a sötét karikákkal. 

Geek & Gorgeous

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!A szép smink az ápolt bőrnél kezdődik, amelynek alapeleme megfelelő hidratáltság. Hogy bőrötök ragyogóan egészséges legyen, a boxban találjátok a Geek & Gorgeous Krémmánián is nagyon népszerű, természetes hidratáló elemekben gazdag arcápolóját is.

Ilcsi

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!A magyar márkától egy olyan testápolási termék lapul az adventi dobozban, melynek összetevői esszenciális telítetlen zsírsavakkal látják el a bőrt, kellemes illata pedig segíti a relaxációt, hogy felhőtlenül adhasd át magad az ünnepi hangulatnak.

MAC

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Hogy minden hiányzó sminkterméket beszerezhessetek, amire szükségetek van, a márkától egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupon is került a dobozba.

Maybelline

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!A Maybelline-től egy olyan szemre való sminkterméket rejt az adventi box, mely tökéletes alapdarab lesz az ünnepi sminkek elkészítéséhez – és természetesen a karácsonyi ünnepek után is hasznos lesz, ha a kezetek ügyében tartjátok.

Neutrogena

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Megtaláljátok a dobozban azt a Neutrogena terméket is, mely hideg, téli időben elengedhetetlen mindenki számára. Hidratáló összetevői révén ugyanis azonnali enyhülést nyújt a száraz és kicserepesedett bőrnek. 

Yves Rocher

Érkezik az első adventi Krémmánia Beauty Box!Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal és makadámiaolajjal dúsított kozmetikumát rejti a box, hogy puha, táplált és illatos bőrrel várhassátok a karácsonyt. 

A termékek összértéke 27 809 Ft lett, a doboz ára azonban csak 6 990 Ft (+ postaköltség). Fontos tudnod, hogy a doboz egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet. A doboz november 25-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson.

Kozmetikumokról, kicsit másként

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top