nlc.hu
Trend

Arckrémek télre 3000 Forint alatt

Velük jó áron tudod megoldani bőröd hidratálását – 5 arckrém télre, 3000 forint alatt

Ezreket spórolhatsz meg velük, miközben a minőségről nem kell lemondanod.

Egy jó hidratáló krém aranyat ér, ám télen érdemes arra is figyelni, hogy arckrémünk védjen a hideg, szeles idő okozta kipirosodástól is. A maszkviselés is tovább nehezíti a helyzetet, többórányi viselés során bőrünk befülledhet alatta, barrier funkciója sérülhet, az anyag dörzsölődése csak tovább irritálhatja bőrünket. Ebben a helyzetben egyértelmű, hogy szükség van egy jó arckrémre, de milyet válasszunk, ha nem szeretnénk sok ezer forintot elkölteni egyetlen tégely krémre? 

Ebben segítünk nektek, átnéztük ugyanis a Krémmánia adatbázisát, ahol krémek tucatjairól olvashatunk véleményeket, méghozzá nem is keveset. Az ottani értékelések alapján válogattunk ki nektek 5 arckrémet, melyek egyike sem kerül 3000 forintnál többe, ám a visszajelzések alapján érdemes próbára tenni képességeiket.

Bevált arckrémek hideg időre, 3000 forint alatt

Bevált arckrémek hideg időre, 3000 forint alatt

1. A Zelka Körömvirágos Natúr Arckrém E-Vitaminnal kifejezetten a száraz, érzékeny bőr számára kifejlesztett arcápoló, mely tartalmaz  shea vajat, szőlőmagolajat és ligetszépeolajat is. Parfümmentes, a vélemények alapján jól hidratálja, védi a bőrt. Testesebb állagú, de szépen eloszlatható, pár perc alatt felszívódik. Többen is írták, hogy piros pattik, bőrpír enyhülését segítette. (50 ml / 1350 Ft)

2. Zsíros és kombinált bőrűeknek érdemes kipróbálni a Krémmánia egyik legnépszerűbb arckrémét, a Helia-D Botanic Concept Nappali Hidratáló Krém Tokaji Bor Kivonattal vegán krémet, ami tartalmaz bőrnyugtató panthenolt, erős antioxidáns hatású szőlőmagolajat, míg a tokaji aszú és tokaji esszencia cukrokban, aminosavakban és vitaminokban gazdag összetevő. A vélemények alapján abszolút pozitívuma, hogy zsíros érzetet nem hagy, könnyen és gyorsan beszívódik a bőrbe, amit simává, puhává tesz, miközben kellemesen hidratálja, frissíti azt. (50 ml /1352 Ft)

3. A The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA egy igazi smart beauty alapkrém, ami mentes minden illatanyagtól, védi, hidratálja a bőrt, és sminkelni sem jelent kihívást rá. Átlagosnál valamivel sűrűbb állagú, de könnyen eloszlatható és szépen felszívódik a bőrbe akkor is, ha szérumokat is használunk előtte. Vízhiányos bőrre a visszajelzések szerint szuper, normál és zsíros bőrűek számára kipróbálásra érdemes. (100ml / 2 990 Ft)

4. A Mixa Moistuizing Cream Anti-Redness egy direkt a kipirosodásra hajlamos, irritált bőr számára kifejlesztett illatmentes arcápoló, mely tartalmaz cold creamet is. Ápoló, hidratáló és bőrnyugtató hatású, viszonylag testes krém, száraz bőrűeknek nagyon jól beválhat a Krémmániás visszajelzések alapján. Száraz foltokra, irritáltabb bőrterületekre helyileg is érdemes kipróbálni. (50 ml / 2 999 Ft)

5. Normál és zsíros bőrre szánják a Dr. Konopka’s Nyugtató-Hidratáló Arckrémet, melynek orvosi angyalgyökér-kivonata mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, csökkenti a szárazságérzetet, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevői pedig az érzékeny bőr regenerációját is segítik. A Krémmániások tapasztalatai szerint selymes állagú, könnyen felszívódó krém, a kombinált arcbőrt télen is nagyon szépen hidratálja, ápolja.  (50 ml / 1 999 Ft)

Bőrápolók hideg időre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top