nlc.hu
Trend

Sminkes ajándékok 5000 forint alatt

Ajándéktippek 5000 forint alatt azoknak, akik szeretnek sminkelni

A kis költségvetés nem akadály, ha karácsonyi ajándékról van szó, sminkszettek és mesés paletták közül is válogathatunk.

Szeret sminkelni a tesód? Imádja a rúzsokat az anyukád? Egy gyönyörű sminkszett vagy néhány jól megválasztott sminkes apróság nagy örömöt okozhat, és még akkor sem kell aggódnunk, ha kisebb költségvetésből kell kihoznunk az ajándékvásárlást. Pár ezer forintért is találhatunk már olyan ünnepi összeállításokat, amik hasznos, jól bevált kozmetikumokat tartalmaznak, de még egy-egy sminkpaletta is beleférhet a keretbe, ha ügyesen választunk. Összeállításunkban most arra adunk ajándéktippeket, milyen sminktermékeket érdemes választani, ha 5000 forint a limit.

Makeup Revolution Reloaded Sunset Sky paletta és eye brush szett

Makeup Revolution Reloaded Sunset Sky paletta és eye brush szett

Makeup Revolution Reloaded Sunset Sky paletta és eye brush szett – 4792 Ft

Nemcsak a márka egyik népszerű, 15 színt tartalmazó szemfesték-palettáját rejti a csomag, de még három sminkecsetet is találunk benne, melyekkel elkészíthető a szemsmink. A színek intenzíven pigmentáltak, matt és fénylő finishűek egyaránt megtalálhatók köztük, hétköznapi és alkalmi sminkekhez is alkalmas.

Marionnaud My Sublime Lips Ajakápoló Szett

Marionnaud My Sublime Lips Ajakápoló Szett

Marionnaud My Sublime Lips Ajakápoló Szett – 4130Ft

Balzsamos érzetet nyújtó ajakradírt, valamint ajakolajat és egy matt színű rúzst is tartalmaz ez a mutatós, aranyszín ajándékdoboz. 

Catrice Pro Next-Gen Nudes Slim Szemhéjpúder Paletta

Catrice Pro Next-Gen Nudes Slim Szemhéjpúder Paletta

Catrice Pro Next-Gen Nudes Slim Szemhéjpúder Paletta – 3299Ft

14 magasan pigmentált, intenzív árnyalatú szemhéjfestéket tartalmaz a paletta, ami önmagában is szuper ajándék lehet, árát tekintve pedig még egy finom csoki is könnyedén belefér a költségvetésbe.

Rimmel London Look Ajándékcsomag

Rimmel London Look Ajándékcsomag

Rimmel London Look Ajándékcsomag – 3999Ft

Bárki, aki sminkel, örömmel fogadná ezt a díszdobozt, hisz tartalma jól kihasználható sminktermékeket tartalmaz: egy szempillaspirált és egy szájfényt, melynek árnyalata hétköznapi ajaksminkekre termett.

Bourjois Volume Glamour Szemhéjpúder Paletta

Bourjois Volume Glamour Szemhéjpúder Paletta

Bourjois Volume Glamour Szemhéjpúder Paletta – 4999Ft

Ennél a szemhéjpúder-palettánál több nem igazán kell a hétköznapi sminkekhez, füstös nude szemsminkekhez, de ha kedvünk tartja, a mélykék árnyalattal izgalmasabbá tehetjük, a csillogó színek erejéről nem is szólva.

Pupa Eyebrow Definition Kit

Pupa Eyebrow Definition Kit

Pupa Eyebrow Definition Kit – 3913Ft

A szép szemöldök arcunk éke, a mostani smintrendek pedig eltökéltek benne, hogy kellő hangsúlyt is kapjanak. Épp ezért egy szemöldökformázó szett telitalálat lehet, pláne, ha egy szép kis dísztok is jár hozzájuk.

Miss Sporty Co Created By Girls Ajándékcsomag

Miss Sporty Co Created By Girls Ajándékcsomag

Miss Sporty Co Created By Girls Ajándékcsomag – 1699Ft

Tinilányoknak szuper ajándék egy ilyen miniszett, pláne, hogy egyik-másik ajándéktippünk mellé is választhatod, olyan jó áron van.

Keresel még melléjük valamit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top