Trend
Szponzorált tartalom

POWER THROUGH CHARM (X)

A kedvesség ereje. Az igazi nő erős, de valódi vonzereje mégis kedvességében rejlik.

Audrey Hepburn, Grace Kelly, Michelle Obama, Jakupcsek Gabriella – mi a közös bennük? Mindnyájan sikeres, erős határozott nők, ugyanakkor kedves és elbűvölő személyiségek.

POWER THROUGH CHARM (X)

Ahogy a nők vonzereje kedves határozottságukban, úgy a SPARK by Pelote új POWER THROUGH CHARM ékszereinek varázslatos ereje a bájos charmokban rejlik.

Stílusosan elegáns, 925-ös finomságú, ródiumozott ezüstből készült karkötők képezik a kollekció alapját, amelyek egymással összefűzhetőek, különböző hosszúságúra alakíthatóak, így nemcsak csuklón, hanem nyakláncként is viselhetőek. Egyszerű, letisztult vonalú, minden alkalomra ajánlott darabok ezek, amelyek önmagukban is magukra vonzzák a tekintetet, de a különleges, aprólékos kézi munkával készült charmokkal kombinálva még izgalmasabbakká válnak. 

Megnézem
Összes kép (4)

A mindig divatos, örök klasszikus fekete-fehér az ékszerek különlegességét adó, ragyogó drága-és féldrágakövek szikrázó Swarovski kristályokkal alkotott elegyében arannyal, ezüsttel, bézzsel és szürkével keveredik. A ragyogó charmok segítségével a POWER THROUGH CHARM karkötők és nyakláncok viselőjük elképzelése szerint varázsolhatóak egyedivé.

Alkosd meg saját ékszered és SZIKRÁZZ! CHARM Yourself és SPARK Yourself!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top