nlc.hu
Trend

Fesztiváldivat 2023

Csillogás és kivillanó alsóneműk – Fesztiváldivat 2023

Fesztiválozni mész, de még nincs ötleted, mit vegyél fel? Adunk néhány tippet.
Fesztiváldivat 2023

A tökéletes fesztiválöltözék látványos, mégis kényelmes, kicsit vagy akár sokkalta merészebb, mint amit általában viselsz, és persze az sem hátrány, ha még az aktuális divatnak is megfelel. Mutatjuk a 2023-as fesztiválszezon legfelkapottabb trendjeit!

Áttetsző

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (7)

Az áttetsző ruhák és a no pants irányzat – e két stílus kombinációja egyértelműen az idei év fesztiváldivatjának legmarkánsabb trendje. És ha valahol, akkor a fesztiválokon mindez be is vállalható – legalábbis akkor, ha egyébként komfortosan érzed magad benne. Az áttetsző holmi lehet tüll, csipke, necc, lyukmintás vagy épp horgolt is, a legmenőbb pedig, ha egészruha vagy komplett szett, mely alatt csak egy bikinit viselsz. Persze, ha ezt túl soknak érzed, az áttetsző darabokat viselheted visszafogottabb formában is, például a testből többet takaró alsóruhával, alsószoknyával vagy felsőrészként, alatta bralette-tel. 

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (8)

Csillogó

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (5)

A fesztiváldivatban – is – több szezon óta rendkívül népszerűek a csillogó, metálfényű cuccok és nincs ez másként idén sem. A fényes textúrájú, illetve a flitterekkel vagy kövecskékkel díszített darabok egyaránt divatosak, akár az előző bekezdésben említett áttetsző változatokban is. Az árnyalatokat illetően uralkodó az ezüst, illetve a hologramos hatás, de nem tiltólistás az arany sem. A csillogó darabokat viselheted szettben, akár total lookként is, de kombinálhatod más típusú, sőt stílusú anyagból készült holmikkal is a farmertól kezdve egészen a horgoltig. 

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (8)

Y2K

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (5)

Az Y2K, vagyis az ezredforduló környéki trendek újjáéledése is érezteti a hatását a fesztiváldivaton. Ezen belül is legfőképpen az ikonikus crop top-cargo nadrág párosítás megy a fesztiválokon. Divatosak nemcsak a hosszú cargo nadrágok, de a cargo sortok, illetve az ilyen jellegű szoknyák is. Ha nem szívesen mutogatnád a csupasz hasad, a cargót autentikus módon párosíthatod szűk szabású atlétatrikóval, csőtoppal, vagy bármilyen, lehetőleg szűk szabású felsőrésszel is. 

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (8)

Bohém

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (6)

A fesztiváltrendek mindenkori legnagyobb klasszikusa, mely soha nem megy ki a divatból, a bohém, hippis, retró stílus. A virág-, batikolt-, illetve pszichedelikus mintákkal díszített egészruhák, topok, blúzok, kimonók, a rojtok, kalapok, virágkoszorúk, kendők mind-mind ennek a könnyed és magával ragadó irányzatnak az alapdarabjai, melyeket szabadon, eklektikus módon kombinálhatsz egymással.  

Fesztiváldivat
Megnézem
Összes kép (8)

Lábbelik

Ha fesztiválozás a program, a cipőd megválasztásánál a kényelem és a biztonság legyenek az elsődleges szempontok! Alapnál is alapabb, hogy a lábbeli legyen lapos talpú vagy legfeljebb flatform. A papucsok, szandálok kellemesen szellősek a nagy melegben, ugyanakkor kevéssé védenek a portól, sártól, vagy épp attól, ha a nagy tömegben rálépnek a lábadra, éppen ezért kevésbé praktikusak. Ha mégis ilyesmit szeretnél viselni, válassz valamilyen stapabíróbb, több és/vagy szélesebb pánttal rendelkező modellt!

Fesztiválcipőnek hibátlanok a sportcipők, különösképp a magas szárú vászon dorkók, hiszen ezek jól szellőznek és a szennyeződésektől, illetve bizonyos mértékig a sérülésektől is megóvják a lábaidat. Abban az esetben pedig, ha sűrűbb tömegre, vadabb bulira lehet számítani, vagy épp esősre fordulna az idő, célszerű bakancsot vagy csizmát húzni – utóbbiból a veszkócsizma megy idén a legnagyobbat a fesztiválokon.

Fesztiválcipők
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top