nlc.hu
Trend

A 75. Emmy-gála leg-leg-leg ruhái

Békakirálylány, post-it és sikkes drótkerítés a vörös szőnyegen – A 75. Emmy-gála leg-leg-leg ruhái

Akadt, aki leeresztett gumibelsőnek öltözött és olyan is, akinek 450 ezer flitter borította a testét. Ruhamustra a 2024-re halasztott 2023-as Emmy-gáláról.

A hollywoodi forgatókönyvírók és színészek tavalyi sztrájkja miatt a hagyományos, őszi időpontról az év eleji díjátadó-szezonra halasztották az Emmy-gálát, melyet végül hétfő este rendeztek meg a Los Angeles-i Peacock Theaterben. Mutatjuk az esemény leglátványosabb ruháit!

Meghann Fahy

Meghann Fahy Emmy-gála 2024

Meghann Fahy (Fotó: Robyn BECK / AFP)

Ezt a borvörös bársonyruhát Giorgio Armani személyre szabottan álmodta meg Meghann Fahy számára, erre az eseményre. A letisztult vonalvezetésű estélyin elegánsan köszön vissza az idei szezon egyik legmeghatározóbb trendje, a 3-dimenziós virágdísz. 

Suki Waterhouse

Suki Waterhouse Emmy-gála 2024

Suki Waterhouse (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A gála egyik legmerészebb öltözékét az első gyermekével várandós Suki Waterhouse viselte és miért is ne viselhette volna ő?! A kreáció a Valentino divatház aktuális kollekciójából való, azonban a felsőrészét némileg átszabták, hogy az tökéletesen passzoljon a színésznő gömbölyödő pocakjához. 

Rachel Brosnahan

Rachel Brosnahan Emmy-gála 2024

Rachel Brosnahan (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A fűzős felsőrésszel készült, burgundivörös Versace selyemruhát mintha a szó szoros értelmében véve ráöntötték volna Rachel Brosnahan testére.

Christina Ricci

Christina Ricci Emmy-gála 2024

Christina Ricci (Fotó: Robyn BECK / AFP)

Wednesday Addams ikonikus megformálója, Christina Ricci ezúttal inkább Morticia Addamst idézte mélyen dekoltált, éjfekete Saint Laurent bársonyruhájában.

Selena Gomez

Selena Gomez Emmy-gála 2024

Selena Gomez (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Selena Gomez erre az alkalomra egyedileg készíttette ezt a rafinált estélyi ruhát az Oscar de la Renta divatháznál. És bizony volt vele munka rendesen, ugyanis az áttetsző alapra nem kevesebb, mint 450 ezer darab (!) bordó flitterből varrták ki a levélmotívumokat. 

Jessica Chastain

Jessica Chastain Emmy-gála 2024

Jessica Chastain (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A békazöld viszonylag kevéssé népszerű a vörös szőnyegen, Jessica Chastain azonban ezúttal bevállalta. És milyen jól tette! A Gucci divatháznál számára készült flitteres-rojtos békakirálylány estélyi árnyalata tűpontosan passzolt a hajszínéhez és a bőrének tónusához is. 

Ayo Edebiri

Ayo Edebiri Emmy-gála 2024

Ayo Edebiri (Fotó: Frederic J. Brown / AFP)

Ayo Edebiri pánt nélküli Louis Vuitton ruhája egy félig leeresztett gumibelsőt juttatott eszünkbe, de furcsamód a egyáltalán nem negatív értelemben. 

Issa Rae

Issa Rae Emmy-gála 2024

Issa Rae (Fotó: Michael Buckner/Variety via Getty Images)

Issa Rae Pamella Rowland kollekciójából választotta ezt a hipersikkes subára emlékeztető kreációt, mely a legelőn vélhetőleg kevéssé állná meg a helyét, a vörös szőnyegen azonban tökéletesen. 

Aubrey Plaza

Aubrey Plaza Emmy-gála 2024

Aubrey Plaza (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Aubrey Plaza ruhája mintha direkt azért készült volna a Loewe divatház műhelyében, hogy változatosabbnál változatosabb asszociációkat keltsen és mémmé váljon. Akadtak, akik ember méretű tűpárnához, mások egy darab vajhoz, vagy épp papírzacskóhoz hasonlították, de a legtöbbeknek a sárga post-it cédulákat juttatta eszébe.

Natasha Lyonne

Natasha Lyonne Emmy-gála 2024

Natasha Lyonne (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Natasha Lyonne a Golden Globe-gála után az Emmyre is a Schiaparelli divatház egyik kreációjában érkezett. A ruha karakterében páncélzatszerű, anyaga, textúrája ugyanakkor mégis szinte folyékony hatást kelt – és éppen ebben az ellentétben rejlik az extravaganciája. Meg persze a kötött mellekben. 

Simona Tabasco

Simona Tabasco Emmy-gála 2024

Simona Tabasco (Fotó: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Simona Tabasco mintha egyenesen egy scrapbook oldaláról sétált volna le ebben a virágos ruhában, mely a Marni 2024-es tavaszi-nyári kollekciójából való. A kreáció az idei gála egyik legmegosztóbb outfitjének bizonyult, és tény, hogy a legkevésbé sem egy szokványos darab. De a vörös szőnyegre nem is szokványos öltözékek valók. 

Jenna Ortega

Jenna Ortega Emmy-gála 2024

Jenna Ortega (Fotó: Frederic J. Brown / AFP)

Jenna Ortega Dior Haute Couture ruhája első, második és sokadik pillantásra is egy virágokkal befuttatott drótkerítést idéz. A színésznő maga is művészi alkotásnak nevezte a kreációt a vörös szőnyegen adott egyik nyilatkozatában. És a legkevésbé sem túlzott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top