nlc.hu
Trend

Nullásgéppel támadt a fodrászra a vendég

Elégedetlen volt a frizurájával, nullásgéppel támadt a fodrászra a vendég

Szemet szemért, hajat hajért! – gondolta a vendég, majd felkapta a nullásgépet...

Egy ott nyaraló orosz férfi hajvágásra tért be egy helyi fodrászatba a thaiföldi Pattayán. Mivel nem beszélt túl jól angolul, ezért elmutogatta az ott dolgozó egyik fodrásznak, hogy milyen frizurát szeretne. A Suphachai nevű fodrász neki is látott a munkának, ám valamit félreérthetett, ugyanis a turista egyszer csak dühbe gurult a tükör előtt. Szitkozódni kezdett, az öklével csapkodott az asztalon, majd egyszer csak felkapta a hajnyírót és tövig belenyírt vele a fodrász hajkoronájába. Ezt követően kirohant a fodrászatból, a szalon vendégei és dolgozói pedig szóhoz sem tudtak jutni a döbbenettől.

Fodrász eszközök

Illusztráció: Getty Images)

„Dühös voltam, de nem védekeztem. Több lehetséges következmény is felmerült bennem, ha visszavágok. Féltem, hogy jogi következményei lesznek, vagy elveszítem az állásomat. Ezért úgy döntöttem, hogy nem teszek semmit” – nyilatkozta utóbb a sajtónak fodrász, aki a támadás után kénytelen volt teljesen kopaszra borotválni a fejét, mert a frizurája másképp menthetetlen volt. 

Suphachai feljelentést tett a helyi rendőrségen, azonban nincs túl sok remény arra, hogy az orosz férfit felelősségre vonják a tettéért, már csak azért sem, mert nagy valószínűséggel azóta már elhagyta Thaiföldet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top